Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda342e3

Czy taka miniówka wystarczy aby... [FOTO]

Polecane posty

Gość rozbój
ciekaw jestem, czy atrakcyjność dziewczyny może iść w parze z jej skromnością. czyli - czy dziewczyna skromna, domatorka, może mieć pod swoim ubraniem (niekoniecznie wyzywającym) zgrabne ciało, nawet lepsze od tych, które się stroją i chodzą na pokaz.

Gość rozbój
spóźniona ona, mi chodzi o sylwetkę, bo w tym tkwi dla mnie piękno kobiety. marzę o zgrabnej dziewczyny i oczywiście też staram się dać dużo w zamian, między innymi figurę. jednak wolałbym skromną dziewczynę, ale nie gorszą z aparycji od tych rozrywkowych. :)

Gość magda342e3
Same jesteście pasztety a co robię z mojom dupom i moimi ciuchami to moja sprawa. Na koniec dodam, że nie jestem droga i moi kljenci zawsze do mnie wracają bo sa zadowoleni z moich usług.

Gość magda342e3
rozboj - pewnie ze moze. ale jesli ma byc w niej cokolwiek suczy, ktora bedzie Cie po prostu podniecac, musi od czasu do czasu cos na siebie odpowiedniego ubrac, wllozyc, pokazac - inaczej to nudne. bo co z tego, ze bedzie miec piekny charakter jak nie bedzie cie jarac? wracajac do tematu - czy taka miniowa starczy, by.. chociaz poderwac kogos:)?

Gość rozbój
magda342e3, to prawda, nie miałbym nic przeciwko. chociaż nie przepadam za imprezami, ale dla dziewczyny mógłbym chodzić czasami, raczej rzadko. dzięki za zrozumienie : )

Gość spóźniona ona
rozbój: Ty masz 15 lat? pięknej kobiety nie widziałeś? przecież jak taka się nachyli to dupe jej widać ;| do autorki: gdybyś wyszła z mężem na bankiet (konkretna impreza) w takim kawałku lateksu, to myślę że nie byłby z Ciebie dumny. I faktycznie można podziwiać, Twoją rozklapiochę chyba!!

Gość magda342e3
ten wyzej to jakis tandetny podszyw, co widac po sposobie wypowiedzi.

Gość iiiha
magda342e3 to widzę, ze dla ciebie tylko liczy się wierzch, podziwiac dupe i cycki ;|

Gość rozbój
wystarczy. mnie będzie jarało to, jak moja dziewczyna będzie tylko dla mnie i jak się rozbierze, to będę zawsze pozytywnie zaskoczony. oczywiście dla niej też się będę starał. : )

Gość magda342e3
wlasnie chce wiedziec, czy ja sie nachle i widac mi dupsko to czy facet: - ma na mnie ochote - mysli ze jestem prosta dziwka * wszystko tez w zaleznosci od "uzywwek" z alco wlacznie:) nieraz wiele zmienia punkt widzenia.

Gość magda342e3
rozboj - wiec nie ma "domatorki" ktora nie lubilaby pokazac swoich wdziekow, popatrzec jak inni sie na nia napalaja [przy Tobie] etc. - inaczej bedzei nudna jak flaki z olejem. kazda laska musi byc dama na salonach a dziwka w lozku:)

Gość rozbój
spóźniona ona, 15 lat nie mam. ale ładnych dziewczynie rzeczywiście mało widziałem. w swoim temacie pisałem, że te które do mnie zagadują nie są na ogół atrakcyjne, a tych lepszych w ogóle nie spotykam, żeby móc nawiązać kontakt. a szukam dosyć spokojnej, więc na imprezach rzadko bywam.

Gość p r e s t o
no do krakowa nie mam daleko , podaj swój nr gg

Gość rozbój
dla mnie może być nudna na swój sposób, nie musi pokazywać swoich wdzięków. tak jak pisałem, ważne żeby dobra figura szła w parze ze spokojnym raczej charakterem. zobaczymy, czy taką znajdę. : )

Gość iiiha
a ty chcesz byc dziwka na salonach i dziwka w lozku ;|

Gość nie moge co za.........
wiesz, atrakcyjna kobieta nie musi wytykac dupy, zeby wyrwac sobie kogo chce tak wyzywajaco to sie ubieraja te, ktore maja powodzenie srednie i to u niezbyt atrakcyjnych typow

Gość rozbój
ja oczekuję opinii na ten temat dokładnie - czy taka domatorka przywiązana do swojego partnera i kochająca go, może być atrakcyjne pod względem fizycznym? czy takie zazwyczaj są te z parkietu?

Gość magda342e3
jasne - ale ja pisalam, mnie zalezy na czasie. moglabym zalozyc stroj za 5tysiecy - ale: - wygladalby dla wiekszosci jak za 300zl - spooooro musialabym sie starac, zeby jakis kots sie znalazl, co go doceni. a tak - krotka i szybka pilka jednoczesnie pytanie, czy na np. moja figure, nogi, czyli tyle ile widac pokusiliby sie faceci. bez znaczenia na grubosc portfela i karty kredytowej.

Gość sylwiaaaaaaaaaaaaa
a ja jestem skromną dziewczyną :) i tak bym się nie ubrała - bez przesady ! można wyglądać sexownie, ale nie jak dz., ale o gustach sie nie dyskutuje, jak lubi...

Gość powiem szczerze
pokusilbym sie na pewno. moge wiedziec, ktora z was to Ty? z reszta obie niezle.

Gość rozbój
oczywiście skromna nie powinna tak się ubierać. dla mnie może być cała zakryta, ale żeby miała ładną twarz i kobiecą, szczupła figurę. mam nadzieję, że takie dziewczyny można znaleźć.

Gość magda342e3
proste stwierdzenie - jak sie ma co pokazac, to mozna - bo jaknie, to lepiej i nie:) ja jestem na po prawej...

Gość rozbój
magda342e3, ile masz wzrosty jeśli można wiedzieć?

Gość rozbój
*wzrostu

Gość iiiha
tak to jest, facet zobaczy trochę wypietej dupy to zaraz szaleje. sa dziewczyny atrakcyjne, zgrabne i skormne, ktore nie pokazuja swoich wdziekow kazdemu z jednego powodu - z szacunku do siebie, a ty go chyba nie masz, nie chyba tylko na pewno. nie masz nic innego do zaoferowania poza swoim ciałem. ciekawe co z toba bedzie jak sie zestarzejesz :) nie zapominaj, ze ty tez się starzejesz :) z sekundy na sekundę ;)

Gość magda342e3
175 IHAA - wez przestan mnie rozmieszac - wole sie zestarzec jako ponetna kobieta niz nic nie pokazujaca i bojaca sie zycia cnotka. PS: nawet nie rozumiesz watku ani sedna topicu - skierowanego glownie do mezczyzn. nadal czekam na wyczerpujace odp.

Gość iiiha
ojoj kobieto... sledze watek od poczatku. jezeli jestes tak zdesperowana, ze chcesz wyrwac faceta na 'skromnny' stroj, tylko dlatego, ze podejrzewasz, ze maz cie zdradza i nie ma czau dla ciebie to gratuluje. zastanow sie moze czemu tak jest... jestes tak inteligentna i odwazna, ze nawet ze swoim mezem porozmawiac szczerze nie umiesz. i glupie sie pytasz czy ktos by sie skusil, zgrabne cialo masz, wiec na pewno znajdzie sie nie jeden chetny, ale pomysl glowa a nie dupa, jak siebie i potem swojego faceta zarazisz jakims chorobskiem. dobrej nocy

Gość magda342e3
ihaa widaac o zyciu wiesz tyle, ile nasluchalas sie wojewodzkiego... tak czy siak - poziom podloga, mniez niz zero. dalsza rozmowe z toba uwazam zapozbawiona sensu - w przeciwienstwie do panow:)

Gość iiiha
z tym poziomem - mow za siebie :) ...z panami, owszem bo ci dobrze zrobia :) facet na ciebie zapier* a ty sie puszczasz. I tyle w temacie :)

Gość magda342e3
tja, jasne prosze o nastepne watki...