Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka3w

czy to ciąża? jak było z wami?

Polecane posty

Gość malenka3w

kochałam się z męzem 5 dni po okresie w 4.09 i od 09.09 zaczeły podbolewać mnie lekko jajniki na zmiane raz jeden raz 2 nie był to silny ból ale mam go do dziś do miesiączki 4 dni dziś piersi zaczęły boleć i temperatura 37-4 czy jestem w ciązy i jest to prawdopodobne? proszę o odpowiedzi i wasze historie

Gość nigdy nie mialam miesiaczki
podczas ciazy. dziekuje za uwage :-P

poczekaj do miesiączki jak się nie pojawi kup test ale hmmmm jeśli masz rególarne to wątpię by 5 dzień cyklu był płodny no chyba że ty liczysz że 5 dni po okresie od końca okresu to wtedy jak najbardziej jest to możliwe

Gość ewkaa28
mozliwe ja przy cyklu 30dni zaszłam w 4 dzień po miesiaczce a liczac od poczatku miesiaczki był to 11dzień cyklu.Dzis zaczyna mi sie 39 tydzien ciazy.

no właśnie pytanie czy ten 5 dzień o którym autorka pisała to od końca czy od początku miesiączki bo jak od początku szansa minimalna a jak od końca to jak najbardziej jest to możliwe :)

Gość malenka2w
właśnie jak do tej pory okres miałam jak w zegarku , tylko właśnie ten ostatni miałam aż ponad tydzień a te niby dni płodne wyliczył mi kalendarzyk dni płodnych ten z internetu i pisało że tam jest niby od 3 do 9 września dni płodne, czy to możliwe? sprawdzałam na www.byckobieta.pl/kalkulator-kalendarz-dni-plodnych.html

czyli sex był 12 dnia cyklu? no to ciąża jest bardzo prawdopodobna

Gość minia kurka
minia ty juz wez nie wypowiadaj sie. i kup sobie slownik ortograficzny. Autorko, powtorz test jutro rana :)

Gość minia kurka
mialo byc do mami :P

POWINNAM MIEĆ OKRES ,A MNIE TYLKO BOLI ..nie ma krwawienia .. parę dni przed był seks , ale chłopak nie doszedł we mnie i to trwało krótko .. boję się bo nie rozumiem dlaczego boli jak cholera , a nie ma okresu dodam ze juz powinnien właśnie w tych dniach być .. nie rozumiem no chyba nie jestem w ciązy ..litości

Gość ewkaa28
dodam jeszcze ze tez @ miałam co do dnia a po ok dwoch tyg.bardzo bolały mnie piersi i były spuchniete gdy w terminie niedostałam @ to po dwoch dniach zrobiłam test wyszły dwie grube krechy a teraz czekam na narodziny mojej córeczki termin na 29.09.Zycze powoodzenia