Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarodziejka z ksiezyca

Szukam dobrej wrozki

Polecane posty

czy ktos moglby mi pwoieziec co dalej?nie mam juz sil Agnieszka 3.03.1978 chodzi mi o zwiazek..

Gość wrozka ewa
wg daty urodzin widze ze jestescie juz dosc długo w zwiazku , dziej sie cos złego , potzreba wam odpoczynku , relaksu i duzo rozmów. cyfry mówia ze czesto wybuchasz gniewem na partnera - pzremysl to , niszczysz zwiazek . wyjedzcie gzdies w cisze z dala od ludzi .

kochana ewo-chcemy sie rozstac.czy widzisz jakis nowy zwiazek?

Gość tamtanie
a ja polecam wrozke zinaide chociaz wiele o niej juz pisano,ja sobie bardzo cwale,rzetelna i sprawdzona wrozka,no i co wazne pomogla w

Gość tamtanie
wrozka zinaida bardzo pomocna osoba,zwlaszcza tym co sa na zarecie wrozkazinaida@wp.pl u mnie ta pani sie sprawdza

Gość tomus12
Chciałbym bardzo podziękować pani Gosi za pomoc.U mnie jest już dobrze dziewczyna wróciła. Zgodziła się na ostatnią szansę. Kto ma podobny kłopot niech zapyta wróżki Gosi zrobi rytuał i pomoże. Podaję telefon do niej 696624623.

Gość gość
Polecam goraco wrozke Ewe tarotewa@wp.pl Kochana,ciepla wrozka,warto do niej pojsc,naprawde pomaga ludziom,mi i nei tylko rowniez wielu moim kolezankom,mialam problemy w zwiazku wszystko dzieki niej sie ulozylo,wywrozyla mi z kart co jest nie tak,pozniej zastosowalysmy rytaul.polecam

Gość Elena63
Z wróżek dla mnie numer jeden jest wróżka Grażyna z http://wrozkagauri.pl. Ta Pani jest nastawiona na pomaganie innym, nie na zysk.

Gość gość
kontakty z wróżkami prowadza do chorób psychicznych lęki omami itp