Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inny napój wyskokowy:p

Niby czekam na byłą, ale dziś dostałem strzała z innej strony!!

Polecane posty

wracaj, wracaj, łatwo powiedzieć agitatorzy:P

Gość po co czekasz na byłą
Jaka przeszkoda została usunieta? Laska rzuciła Cie da innego? Teraz on ją olał, więc przeszkoda jest usunięta? tak? Jeśli tak wygląda sytuacja to jestes frajer, ze czekasz na nią. Napisz cos wiecej o tej byłej, bo bez tego nie wiem jak sie ma sytuacja.

no masz ci los.....

Gość Powiedz,ze czasem miewasz
To popros o prezerwatywy :D Moze zazdrosc poczuje :D

"Niby czekam na byłą, ale dziś dostałem strzała z innej strony!! 09:23 Inny napój wyskokowy:p otórz pochorowałem sie nieco, chcąc nie chcąc musiałem wyskoczyć do apteki po krople do nosa no i kurde!! bardz sympatyczna buzia pani magister, zamienilismy kilka słów, Usmiechała sie do mnie, popatrzyłem jej w oczy i dostałem strzała az mnie jeszcze teraz trzyma, jakos mi serce samo podskoczyło do góry... i co ja biedny ma teraz ze sobą zrobić??" Niestety ale nie widzę poza nią powodu aby tam chodzić:P.Generalnie lepsze od jakichś drogich medykamentów na przeziębienie są nadtlenek wodoru i ścisła głodówka:classic_cool:.W dopisku mam idee farmacji:D.

Wersja z omdlewaniem trąci tandetą. za to wersja z pierdoeniem od rzeczy jak to się che utonąć w oczu czyimś lazurze jest wyjątkowo innowacyjna...............

kiedy byłem z moja była, w konszachty z jej matka wszedł jej były, ojciec jej dziecka przze cały czas kiedy bylismy razem , mieszał sie , sprawdzał ja itd my mieszkalismy daleko od siebie i widywalismy sie rzadko teraz facet wyjechał na inny kontynent i pewnie szybko nie wróci, wiec nawet argumenty matki, ze powinna dac mu szanse ze wzgledu na dziecko juz nie maja mocy

Gość pracuję w aptece na grochowei
jestem pania magister z apteki i co jakis czas mam takich delikwentów jak Ty :) raz jeden jedyny dałam numer pacjentowi-mocno dojrzałemu panu, który tylko chciał cos skonsultować i żałuje tego do dziś (zmieniłam prace przez niego). jeśli ma instynkt samozachowawczy to oczywiście z Toba pogada, ale raczej sie nie umówi, ani nr nie da :) musisz częściej przychodzic i cos kupować hehe a może się przekona :p

Gość jjlj
przecież ani z byłą a ni z aptekarką nie jesteś w żadnym związku, prawda? w takiej sytuacji spokojnie możesz działac na 2 fronty i wybrać tą, która będzie Ci bardziej pasować.

idz popros o te krople, bo ci sie juz skończyły. Spytaj o której kończy, bo chciałbys ją zabrac po pracy na kawe.

Gość możesz zmiażdżyć
"a na wiecej tabletów kasy nie mam", autorze, nie dość, że jesteś tępy, co można wywnioskować po tym jhak piszesz, to jeszcze jesteś gołodupcem, ZEJDŹ NA ZIEMIE, ONA MOŻE SIĘ I UŚMIECHAŁA, ALE TO NIC DLA NIEJ NIE ZNACZYŁO, TAKA PRACA, A MOŻE TAKA JEJ NATURA..........

za to wersja z pierdoeniem od rzeczy jak to się che utonąć w oczu czyimś lazurze jest wyjątkowo innowacyjna............... Uuu widzę Koleżanka dzisiaj nastawiona bojowo.

Niestety ale nie widzę poza nią powodu aby tam chodzić max zander clown:P z tym sie zgadzam

sposób w jaki dzis pisze nie ejst nturalnym, a celowo niexco zburaczałym, aby wywołać efekt lekko humorystyczny cvo do pani mgr, rozmawiajac z nia wczesniej( to nie tylko uzmiechanie sie) i jako wytrawny scieniacz, uwazam ze zbyt szybkie działaniemogło by ja przestraszyc

jak może ją zaprosić na kawę:P jak nawet nie ma na nowe krople?:P

w takiej sytuacji, jezeli ta była chciałaby z tobą byc, to juz dawno by sie na to zdecydowała- to nie ty nawaliłes, zeby teraz zabiegac. Idz do tej apteki i dzialaj.

bede obserwował która zmiane pani ma wtedy oczywiscie znajde pretekst zby tam pozagladac wydaje mi sie ze naturalne działanie przyniesie o wiele szybciej skuteczny efekt:)

ten były mojej byłej, wyjechal dop wczoraj zostaje jeszcze przeciwna matka i zaleznosc byłej od niej

dzkie serdeczne kafeterianie jak zwykle ruszaja ze skuteczna popmoca potrzebujacym skuteczne usprawiedliwiliscie moje sumienie wiec wiec teraz spokojnie moge działac na 2 fronty a co o tym wszytkim mysli kafateryjna pani mgr farmacji??

Ja generalni bym zaproponował autorowi aby najpierw sprawdził czy do niej pasuje:P.NaPIsz dokładnie kiedy to spotkanie bylo bo to bardzo ważne:P.I dowiedz się dokładnie kiedy i gdzie się urodziła to sprawdzę czy do siebie pasujecie:classic_cool:.A co do waluty-radzę sie tym zająć bo jest recesja:P.

" 10:24 [zgłoś do usunięcia] Inny napój wyskokowy:p dzkie serdeczne kafeterianie jak zwykle ruszaja ze skuteczna popmoca potrzebujacym skuteczne usprawiedliwiliscie moje sumienie wiec wiec teraz spokojnie moge działac na 2 fronty a co o tym wszytkim mysli kafateryjna pani mgr farmacji??" Nie przesadzaj z tymi 2 frontami:P.Dopóki nie jesteś oficjalnie z tamtą to nie musisz się martwić zagadnieniami moralnymi:classic_cool:.

no widzisz max jak dobrze facet ze jestes zawsze cos madrego palniesz...

Gość ZONA LUCYFERA 666
ja Tobie poradze ale musze znac kilka szczegółów wiec to ze pani magister jest pania magister to juz wiemy ile na oko moze mieć lat? ale ty masz lat? gdzie pracujesz? tzn.jaki zawód wykonujesz?

na to nie patrz na oko 26 moze 28 wiec jestem starszy 8, 10 lat a moja praca wcale nie swiadczy o mnie wiec nie pytaj:P

jestem budowlancem mam gdzies statsus społeczny, mój sobie buduje, zakochanej kobiety nic nie powstrzyma:P

Gość Nicole Penelope
Ona po farmaceutyce będzie szukała kogoś po studiach. Ty posługujesz się innym językiem niż ta gwiazda... zresztą co ja tam wiem, skoro po tylu kierunkach wybrałam kogoś bez szkoły;) Popatrz na nią jeszcze raz, powiedz, że głowiłeś się co masz kupić jeszcze żeby choć przez chwilę mieć nadzieję, że zostaniesz poczęstowany tym pięknym uśmiechem i czy ewentualnie mała kawa wchodzi w grę.

Ty masz w dupie ale jej zdania nie znasz, mozesz tam iść raz jeszcze i zostawić jej wizytówke z ofertą remontów ,jak ma na ciebie oko na pewno zadzwoni jak nie znaczy ze nie pisana pani magister Tobie cos ci powiem mamy XXI w i słowo mezalians w tych czasach nie jest juz używane ale na każdym kroku spotykane ,podobnie sprawy mają sie z Toba i panią magister , lepiej działaj niż dręcz się marzeniami Lepsze remonty niż mdlenie na jej oczach.