Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magddalena27

czy podobam sie mężowi??!!!!! pomocy:( moje włosy

Polecane posty

Gość magddalena27

witam Was. od zawsze robie sobie jasne pasemka na włosach. zawsze podobalo sie to mojemu chlopakowi, a teraz mężowi. W sobote idziemy na nieoczekiwane wesele ( w ostatniej chwili zaprosila nas daleka kuzynka, poniewaz odmowilo jej duzo gosci). A ja mialam juz duze odrosty, wiec zadzwonilam do jednego z renomowanych salonów fryzjerskich w Warszawie. ( to bylo jakies 2 tygodnie temu) i umówiono mnie na poniedzielek (czyli przedwczoraj). No wiec zwolnilam sie z pracy, poszlam , i mowie fryzjerce zeby mi pomalowala odrosty, jak uwaza, czy grubsze pasemka czy ciensze, zdaje sie na jej reke. Wiec robila mi pasemka, odczekalam godzine i zaczela mi zmywac. Po wysuszeniu okazalo sie ze wszystkie pasemka zlały sie w jedną całość i mam bialo-żółte wlosy i do tego jeszcze suche jak siano. dodam ze mam cienkie i zniszczone wlosy czestymi stylizacjami. Jak wrocilam do domy to byla u mnie ciotka mowila ze ładnie. Potem wieczorem wrócil z pracy mąż. I powiedzial ze brzydkoOOOOO!!:(:(:((:(:(:(:(:( Znamy ssie juz 7 lat i nigdy wczesniej mi nie powiedzial ze brzydko wygladam , zawsze prawil mi komplementy, zawsze mu sie podobałam. a on mowi ze nie za bardzo mi zrobila, ze mu sie nie podoba , ze wczesniej byłam duzo ładniejsza nawet z odrostami. Ja wyszłam po kryjomu do łazienki i sie popłakałam. A A wczoraj mowi mi ze ładnie ze sie juz przyzwyczaił. Czy juz mnie nie kocha? Pomozci mi, co mam zrobić, czy umówic sie na jakies ciemniejsze pasemka, zeby te włosy nie zlewały sie w jedna calosc. Mam dosc, ciagle tylko płacze. Jeszcze mam bardzo bladą skóre, lekko zarózowioną , wiec to w połaczeniu z takimi żołto-bialymi wlosami wyglada tragicznie.

Gość magddalena27
to oczywiście chodzi o pasemka na włosach cipeczkowych

Gość magddalena27
ten wpis powyzej - ktos sie podemnie podszyl, a ja naprawde potrzebuje pomocy

Kup sobie fioletową płukankę do włosów i po umyciu rozcieńcz z wodą i polej włosy. Kolor będzie mniej żółty.

Gość kiep, pieczara
o kurcze, mam nadzieję, że nie zapłaciłaś fryzjerce? :O Ja bym poszła do jakiegoś sprawdzonego fryzjera, może coś uratuje? Na razie intensywnie nawilżaj włosy jakim olejkiem czy coś?

Gość magddalena27
a czy spermą można nawilżać włosy?

Gość magddalena27
znow sie ktos podszywa:(

Gość tragediaaaaaaaaaa
dziecko ile ty masz lat??:D

Gość o matko.........
porabało cie z ta płukanką ? bedzie miała brzydki chłodny odcień popielu przy rózowej skórze ..... masakra i idz jeszcze raz do fryzjera niech ci nałozy na czubek cienkich w kolorze ciemnym ale chłodnym odcieniu zadnych brazów ciemny blląd taki myszowaty i bedzie ok

Gość magddalena27
Mam 53 lata, jestem gorąca.

Gość Idziesz do tego samego salonu
i skladasz relamacje, mowisz ze nie tego oczekiwalas i niech Ci przefarbuje na jakis jednolity ciemniejszy kolor czy co tam chcesz. Mowisz ze nie masz zamiaru chodzic z jajecznica na glowie i zadasz rozmowy z szefem salonu i tyle. Licz sie z tym ze teraz ciemny blond ktory Ci zapewne zaproponuje moze na takich rozjasnionych wlosach wyjsc rudy. Ja juz skonczylam z tym gownem, nie dosc ze niszczy wlosy to co druga kobieta ma to na glowie, teraz mam piekny ciemny zlocisty blond i kazdy mi prawi komplementy :-) Powodzenia, nie poddawaj sie. Aha za usluge w ramach reklamacji nie placisz, nie rozumiem dlaczego opuscilas salon z ta jajecznica, nie trzeba bylo stamtad wychodzic :-0

Gość Idziesz do tego samego salonu
aaaa momt teraz przeczytalam dokladnie, to w koncu nie podoba Ci sie bo mezus powiedzial ze brzydko czy Tobie sie nie podoba bo to roznica? rzeczywiscie cos z Toba nie teges :-) co nie zmienia faktu ze jajko na glowie nie jest juz trendy... sama mowisz ze masz zniszczone wlosy, musisz wiec wygladac fatalnie.

Gość najarana ankaaa
ogarnij sie ;/ tak, maz juz szuka innej

Gość marrionettka
no co ty, juz cie nie kocha!!!! Przeciez podstawa zwiazku jest szczerosc i zaufanie, i twoj maz korzysta z tych przywilejow. Uwaza, ze masz do niego na tyle zaufania, zeby mogl ci powiedziec szczerze ze fryzura sie nie udala... poza tym sama przeciez mowisz ze masz "zolte" wlosy i suche jak siano, wiec wydaje mi sie ze tobie to tez sie specjalnie nie podoba. Moj facet tez mial problem z moimi wlosami. Zawsze mialam dlugie i ktoregos dnia wrocil a ja sobie scielam wlosy na boba... przez kilka dni chodzil zly i mowil ze mu sie nie podobam w krotkich wlosach, az w koncu sie przyzwyczail... Ja osobiscie mu powiedzialam ze mi sie nie podoba jak zapuszcza brode... tak to juz jest, i wcale nie znaczy ze juz go nie kocham, albo on mnie, po prostu jestesmy szczerzy wobec siebie... a np dalszym znajomym nigdy nie mowie ze zle wygladaja, bo jesli to prawda to pewnie sami o tym wiedza, a jesli im sie to podoba to nic mi do tego.

Gość klaraaararraaa
a ty nie masz wiekszych problemow? Przydalby sie jakis kawal o blondynce....

Gość luluuu krajowczanka
juz cie zostawil po poznal mnie

Gość Monique2222
rany ,ale Ty jesteś przewrażliwiona. No to widocznie mu się nie spodobałaś w tych wlosach i tyle chyba nie chciałabyś żeby pomyślał ,że brzydko , a kłamal ,że ladnie? naszczeście z jasnego koloru łatwo przejsć na ciemny więc może idź jeszcze raz do fryzjera

Gość Monique2222
a wogole jak masz sprawdzonego fryzjera to nie eksperymentuj z innymmi