Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perparat na koci mocz

jak ucunąc zapach kociego moczu

Polecane posty

jak pozbyc sie zapachu kociego moczu? moja kotka zesikała sie na łozko i strasznie smierdzi, potrzebuje czegos nie drogiego, ale skutecznego najlepiej bym dostała go w sklepie bez problemu

sodą? a to nie wyżre mi materacu :) chodzi o sód taka kuchenna?

Gość o matko.........
jeszcze tu nie ma tej kretynki EWY33 ? o dziwo jeszcze jest spokój !!!!!!! mozesz równiez rozcieńczyc domestos i pryskac oszczane miejsce ja w ten sposób uratowałam kilka rzeczy

coś spróbuje. najbardziej dziwie sie tego ze ona w ogóle posuneła sie do tego czynu nigdy tego nie robiła, jakie moga byc tego przyczyny? jest dobrze wychowywana itp... a zapach jest straszny :/ az gryzie w gardło

Gość o matko.........
jak juz jest nalane na materac tzn ze szczochy wsiakły w niego juz jest zniszczony wiec jak chcesz ratowac od smrodu to rób jak ci radzimy a potem cyk na druga strone i nie bedziesz widziała plam bo na pewno bedą ale chodzi o to zeby nie smierdziało a te sklepowe srodki nie sa za dobre za to cholernie drogie sprawdzaja sie na odzieży gdzie mozesz wyprac i spryskac ale na materacu przesiakniętym bedzie trudno

Gość hjjdunknhbgf
preparat, wez ja do weta jezeli zesikala sie na lozko moze to znaczyc, ze w 90% ma chory pecherz, nie bedzie sikala do kuwety, bo ona bedzie jej sie kojarzyla z bolem. a co do preparatu ja mam taki odstraszacz: repelex plus bo moj kocur (zanim sie skaplam, ze ma chory pecherz) sikal mi na podloge

Gość o matko.........
chodzi o sode oczyszczoną moze zrobiła ci na złość nie przegoniłas jej wczoraj albo cos a moze miała nie posprzatane w kuwecie mój kocur wykastrowany robił tak z zemsty np.za to ze miałam gosci a on akurat wtedy chciał siedziec tam gdzie gość i któregos razu dorwałam gnoja jak lał na zasłone przy oknie jak go dorwałam tak mu pysk wymoczyłam w tych szczochach ze do dzisiaj ani razu tego nie zrobił a jaki był obrazony ,smierdziało mu kolo pyska i zrozumiał co zle robi

własnie ze zawsze ma czysto w kuwecie, jest grzeczna, lazi gdzie chce gosni nie było itp, strasznie sie dziwie... a ta soda lub domestos nie wyzre mi materacu ? bo nie był za tani, chce by nie smierdziało tak to co bedzie dobre?

Gość xyz 24
Mój kocur zesikał się w transporterze w czasie podróży, w dodatku przy ostrym hamowaniu przewinął się na bok i siki wylały się na tapicekkę a dokładnie do bagażnika. Kupiłam ze 3 środki z zoologicznego, dałam wyprać tapicerkę i nic. Jedynym sposobem były: 1. Kastracja, kot chciał iśc na panienki a że jest w 100% kotem domowym zaczął bardzo, bardzo śmierdząco sikać ( nie należę do zbyt wrażliwych na zapachy a nawet mnie skręcało :)) 2. Wymiana tapicerki. Uwierz że warto, bo wydasz kupe kasy na chemie a później nie dość że wzmaga smród to i jszcze nią wali. POWODZENIA

Gość moja półroczna kociczka
Teź zrobiła raz numer i zesikała (i nie tylko) materac, pościel i nawet ścianę u syna. Wszystko uprane w pralce, ściana zmyta a materac wyczyszczony vanishem w piance. Nic nie śmierdzi.

taaa... no cześć powsinoga tak jak myślałam, twoja choroba postępuje i w dodatku cierpią przez to zwierzęta proszę, jak najszybciej idź do lekarza, wiadomej specjalności

Gość tylko i wylacznie
soda oczyszczona po co placic za drogie preparaty?