Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gramelka

mąż mnie szantarzuje

Polecane posty

Gość Jak z twojego męza taki dupek
Jak jest taki mądry to powiedz,że skoro on was utrzymuje to Ty dbasz o dom i wszystko co jest z tym związane.Jednak sex to inna para kaloszy-to twoje ciało i ty nim dysponujesz.Jak chce sexu to niech za to płaci.Sama ustal stawkę za nr.To on cie sprowadziłdo poziomu dziwki takim roszczeniowym podejsciem to niech płaci za odrobine przyjemności.No co za dupek cholerny.

Gość Jak z twojego męza taki dupek
sugar_kane -a on może szantażowac autorke seksem.?Że jak mu da to on da jej kase ,,waciki,,?No sorry ale musi grac jego kartami jak jest tak walniety.

Gość uppppppppppppppppppppp
Przypomnij sobie, co napisała bershkaa: "wywaliłam jego rzeczy w szafek to kazałam sie wyprowadzać, szybko mina zrzedła ale ja nie bede szanowac jego jesli on nie szanuje" Po prostu wkurwij się na niego porządnie. Tutaj terapia wstrząsowa jest potrzeba. Facet przyciśnięty do ściany albo rzeczywiscie się wyprowadzi albo zmięknie mu rura :)

No wiesz, tak jakby dała mu na to przyzwolenie, jakoś wcześniej się nie sprzeciwiała. A twój pomysł z płaceniem za seks jest cudowny, napewno po takiej akcji przestanie ją traktować jak dziwkę :-O

Gość gramelka
wczesniej mial sex czesciej ale nie bylo dziecka, teraz jest i nie mam sily czasem wieczorem, chyba to i tak sie kiedys rozpadnie, trudno bedzie placil alimenty ,chociac wolalabym dojsc z nim do porozumienia

Gość gramelka
to jest chore on mowi tak : dasz mi sex bede mily, a ja mowie: bedziesz mily to bedziesz mial sex i nikt nie chce zaczac

Gość gramelka
kiedys zrobilam pierwszy krok i co bylo po sexi ?? nic, dalej byl niemily,

Gość gramelka
no noic, trudno ,przynajmniej mam najwieksze szczescie na swiecie - synek.