Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrionettka

jak sie zawiera nowe znajomosci

Polecane posty

Gość marrionettka

no tak, w przedszkolu, w liceum to jest latwe, jestesmy w jednej niewielkiej klasie wiec po jakims czasie rozmawiamy ze wszystkimi, nie ma problemu, ale na studiach... jestem w grupie ktora liczy sobie 180 osob do tego nie jestem osoba ktorej latwo jest zrobic pierwszy krok, wiec na przerwach wychodze na papierosa i stoje jak ten slupek sama i nie wiem jak zaczac rozmowe... czy to sie wogole robi? Mam wrazenie ze ludzie tez stoja w malych grupkach bo znaja sie juz wczesniej i jakos nikt nie podchodzi spontanicznie i nie gada z innymi. Ktos moze byl w takiej sytuacji? Co robic?

Gość gramelka
jak spotkasz przystojnego faceta to powiedz mu: Cześć przystojniaku, ja bardzo lubię bananki, poczęstuj mnie swoim.

Gość marrionettka
ok, niezupelnie o to mi chodzi, szukam znajomych, rownie dobrze kobiet jak i mezczyzn

Gość Basia Ząbek herbu Kapusta
najlepiej zacznij od poznawania facetów: Jak spotkasz faceta to zdejm mu spodnie i majtki i rób mu loda.

Gość marrionettka
czy na tym forum sa tylko zfrustrowane suki ktore nie maja komu robic loda?????????????????

Gość Bolek z Polski
Piszesz, że wychodzisz na papierosa. Lepiej trzymaj w ustach kutasa. W kutasie jest samo zdrowie, a wpapierosach trucizny.

Przeciez przy fajce najłatwiej zawiera się znajomości! Po prostu rzuć coś w stylu: A słyszeliście, że... (niekoniecznie plotka ;-)) i rozmowa sama się potoczy

Gość marrionettka
Czy wypada, żebym koledze z roku zaproponowała zrobienie loda ?

Gość marrionettka
Poradźcie mi, czy mogę tak zacząć rozmowę z facetem: Jestem dziewicą, czy chcesz to sprawdzić ?

Gość marrionettka
Który facet mnie rozdziewiczy ?

mialam podobnie tyle ze grupa liczyla ponad 80 osob no i tak jak wczesniej ktos napisal ze na papierosie najlatwiej jest. Zapytac mozesz o jakas blachostke np. hej nie wiecie z jakim wykladowca mamy ten przedmiot.... itd potem gadka sie rozkeci:) a grupki to i tak sie porobia...

Gość marrionettka
dzieki agusia, no musze sprobowac po prost zastanawialam sie czy to jest cos co ludzie robia

na poczatku wiadomo trudno jest, ale poznej bedzie coraz lepiej:) u nas np. taki wykladowca zawsze na zajeciach pytal " i jak poznaliscie sie juz?" grupa na to ze nie a on: "zajecia mamy jeszcze dwie godziny puszcze Was wczesniej idzice do pubu i sie poznawajcie" no i tak wiekszosc grupy sie poznala wlasnie przy piwku:)