Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek na parapecie

czy moglam zajsc w ciaze??Prawie zapomnialam tabletki.

Polecane posty

od dwoch lat biore regularnie anty. Jednak w poprzednia sobote zapomnialam wziasc tabletki o porze co zwykle, przypomnialam sobie w nocy i wzielam przed godz 5 nad ranem, a zawsze biore ok 20 wieczorem. Kochalam sie kilka razy z chlopakiem ale nie do konca. A tydzien pozniej po tym zdarzeniu, czyli w nast sobote kochalismy sie do konca, facet nawet mowil ze mial takie cisnienie ze "wpadlo do samego konca" Kilka dni po tym zaczela mnie bolec cipka, tzn bardziej wargi sromowe zaraz przy fechtaczce, bili do dzisiaj az sie nie moge dotknac tam. W nocy mialam goraczke, obudzilam sie cala goraca i spocona, dzien wczesniej stan podgoraczkowy, pobolewa mnie brzuch. Czy moglam zajsc w ciaze?Dodam ze od tamtego zdareznia caly czas biore regularnie anty, wiec czy mimo wszystko moga to byxc jakies objawy??Czy jest mazliwosc ze zaciazylam??? Bardzo przosze o odpowiedz i z gory dziekuje.

Gość wzięłaś tabletkę przed
upływem 12 godzin, więc antykoncepcja zachowana. NAtomiast chłopak prawdopodobnie z higieną na bakier i złapałaś jakiegoś wirusa w okolicach płciowych. Proponuję iść do apteki, kupić AZUCALEN i zapoznać się z obsługą, i robić płukanki przez tydzień

tak, wzielam przed uplywem 12 godzin. Tez tak myslalam ze antykoncepcja zachowana ale wlasnie te objawy, ktorych dostalam...Czuje sie taka rozbita, jak bym miala goraczke a;le teraz jej niemam, w nocy na pewno mialam bo facet nawet powiedzial ze jestem strasznie rozpalona w nocy. Tak wiec myslisz ze nie bylo mozliwosci zebym zaszla??dzieki. A to bez recepty, prawda?

Gość youuuuu
W ciazy nie jestes ale idz jak najszybciej sie zbadaj bo to wyglada na chorobsko i zaciagnij na badania swojego partnera i nie lecz sie na wlasna reke bo to za powazna sprawa.nieleczone choroby przenoszone droga plciowa prowadza do bezplodnosci

Gość youuuuu
W ciazy nie jestes ale idz jak najszybciej sie zbadaj bo to wyglada na chorobsko i zaciagnij na badania swojego partnera i nie lecz sie na wlasna reke bo to za powazna sprawa.nieleczone choroby przenoszone droga plciowa prowadza do bezplodnosci

ja juz mam dwojke dzieci, tak wiec pezplodnosc mnie nie przeraza:) A tak na powaznie to nie boli mnie wejscie do pochwy ani pochwa, tylko wewnatrz warg sromowych, zaraz przy lechtaczce. Patrzylam ale nie mam nawet zaczerwienienia...niewiem co jest grane. Jak nie przestanie to pojde, Dziekuje wam bardzo za odpowiedzi

Gość frrrr
kobiety nie panikujcie...ja zapomniałam 2 miesiące temu dwóch tabletek ( pierwszy tydzień) a w zeszłym miesiącu trzech tabletek ( w pierwszym tyg. dwóch a w drugim jednej) i w ciąży nie jestem...nie tak łatwo wpaść podczas brania tabsów jakby się to niektórym wydawało!

idź do lekarza bo skoro masz bóle i gorączkę to może być coś poważnego. nie lekceważ sobie tego bo możesz sobie kłopotów ze zdrowiem tylko narobić.