Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojesiejakcholera

Czy moge być w ciąży? Pomocy!

Polecane posty

Gość bojesiejakcholera

Witam kochane. Okres spóźnia mi się już tydzien... Zawsze miałam cykle po 28, 29 dni a teraz jest już 35 dzien... Z chłopakiem kochałam się ale zawsze robimy to z zabezpieczeniem czyli gumka + to że nie dochodzi we mnie. Nigdy durex nam nie pekł, nigdy tez sie niezsunął... Boję sie ze moge być w ciąży na co nie moge sobie teraz pozwolic. Jak myślicie? Potrzebnie sie denerwuje? Nie piszcze mi że mam zrobic test tylko co o tym myślicie, ile okres może sie spoznic i czy była szansa zebym zaszla w ciąze. Pozdrawiam Was kochane!:*

Gość bojesiejakcholera
do tego mój chłopak jest czarnoskóry i teraz będzie wstyd. jak ja się ludziom pokażę z czarnym dzieckiem na ręku? :(

Gość ghfgg
mysle ze wszystko jest mozliwe, wystarczy ze dotknal twoj partner wczesnije ejakulat i zostawil na zwen. czesci prezerwatywy, ale najpewniej bedzie jak zrobisz test ciazowy wtedy bedziesz miala pewnosc

Ogólnie to szanse są minimalne, jak na mój gust, mi sie raz spóźniał dwa tygodnie a kochalismy się w ogóle bez zabezpieczenia; tak swoją drogą prawdopodobieństwo zajścia w ciążę gdy kobieta ma owulacje wynosi 26% a w pozostałe dni jest ono oczywiście mniejsze, tak więc moim skromnym zdaniem w ciązy nie powinnaś być

Gość odpowiem ......
no przecież nikt tutaj jasnowidzem nie jest teoretycznie nie powinnaś być w ciąży skoro używacie prezerwatyw i do tego stosunku przerywanego ale wypadki chodzą po ludziach ...zrób test i będziesz wiedziała na czym stoisz

Gość bojesiejakcholera
Dziekuje za cholerny podszyw. A wam kochane że mnie troche wsparłyście. Preejakulat zawsze wycieramy z członka przed zalozeniem prezerwatywy wiec na pewno nie mial kontaktu z moimi drogami rodnymi. A co do spozniajacej @ to nie mam zadnych objawow. Nie boli mnie brzuch, nie bola mnie piersi. Dodam że 28 sierpnia miałam grype zołądkowa. Czy to moze miec wpływ na to?

Gość aquariuss
Preejakulat wydziela się również podczas stosunku. Preejakulat może zapłodnić tylko wtedy kiedy uprawiało się raz sex, a potem drugi a między nimi facet nie sikał. Tylko wtedy preejakulat może zapłodnić. Ale aby takie malutkie ilości się dostały i zapłodniły to trzeba mieć niezłego pecha.

Gość bojesiejakcholera
Dokładnie, zgadzam się z Toba. Nam coś takiego sei nie przytrafiło. Już nie wiem co robić... Jak do jutra nie dostane to pojde kupic test...

Gość bojesiejakcholera
jeszcze jedno pytanko: takie testy są trudne? pytam, bo jeszcze nigdy takiego nie zdawałam

Gość bojesiejakcholera
Podszywaczowi już podziekuje.

Gość kolyndara
nie jesteś w ciąży . napisz jak test.

Gość ewka$
też jak Ty czekam na @,dziś mam 36 dc, test dziś robiłam - negatywny...a @ nie ma..też się denerwuje i tylko o tym myslę...bo za tydzien mam dość daleki wyjazd, kilkadziesiąt godzin w autokarze i chciałabym dostać wczesniej...

Gość bojesiejakcholera
znalazłam na necie taki test w którym jest tylko 10 pytań i są całkiem łatwe, więc chyba zdam:)

Gość ewka$
kolyndaro witaj :D coś zaniedbujesz nasze wcześniejsze forum...

Gość kolyndara
kochana mam stres w związku ze studiami i ta całą sytuacją ....jestem osoba ,która bardzo się przejmuje;/ okresu nie widać objawów jakoś też...powoli odpuszczam i czekam na decyzje o akademiku ...i nie szukam narazie mieszkania. i tak daleko ma do lublina żeby jeździć i oglądać... szczególnie ,że nie znam.

Gość bojesiejakcholera
Dzieki dziewczyny. Pocieszyłaś mnie tym że masz 36dc i test wyszedł negatywnie. Może u mnie tez tak bedzie? Do jutra poczekam i jak nie przyjdzie to zrobie:)

Gość ewka$
miałam nie robić testu bo nie tyle perspektywa ciązy mnie stresowała co ten wyjazd...ale stwierdziłam że zrobię dla świętego spokoju :) wynik mnie nie zaskoczył.Tylko nie mam już cierpliwości czekać na @...no i nie umiem przestać o tym mysleć...a przez to jeszcze bardziej się spóźnia.

Gość bojesiejakcholera
Aha. Ja tez sie boje wyniku i to jest wlasnie frustrujace. Zyc w niepwenosci czy sie dowiedziec byc moze tego ze jestem juz na bank w ciazy. Ale wydaje sie wam że mozliwe jest to że jestem w ciaży?

Gość kolyndara
rób ten test , jak wyjdzie jedna kreska to się uspokoisz ! a pewniejsze jest ,że wyjdzie jedna.

Gość ewka$
bojesie jakcholera...zrobiłaś test? a moze @ się pojawiła???

Gość bojesiejakcholera
Testu jeszcze nei zrobiłam. Jak wyjde z pracy to kupie i zrobie a @ nadal nie ma i czuje ze sie nei zanosi...

Gość ewka$
no to czekamy razem :) mnie piersi bolą...ale @ nie ma...ależ to złośliwe jest... napisz koniecznie jak zrobisz test, ale pewna jestem ze negatywny będzie

Gość bojesiejakcholera
No widzisz, a mnie nic nie boli , ani piersi, ani brzuch, ale pocieszam sie że nie zawsze przed @ mnie bolą wiec spoko:) Wróce z pracy kupie 2 testy. Jeden zrobie odrazu a drugi jutro rano. Mam nadzieje że bedzie negatyw. Ale wydaje mi sie że w ciazy nie jestem bo nie mam wstretu do papierosków:)

Gość dotknął ejakulat
:D:D:D:D:D:D:D:D i witamy nowego polaka:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość bojesiejakcholera
Preejakulat-wlasnie o niego sie boje bo wiem że nie było bezposredniego kontaktu ze sperma, ale może faktycznie przy nakładaniu prezerwatywy cos sie dostało na boczna powierzchnie.Ale z drugiej strony wydaje mi sie że to by sie nie dostało aż do jajowodu... Za duża odległość, za mało plemnikow a na dodatek upośledzonych. opiero sperma wystrzelona pod cisnieniem da rade dojść do jajowodu i zapłodnic... Kurcze sama już nie wiem... Kolyndara-napisze oczywiscie że napisze:)

też się zawsze stresuję ,że na zewnętrzną str. gumki został przeniesiony pre-ejakulat.

Gość bojesiejakcholera
Test wyszedł negatywnie:D. Ale czy myślicze ze test z popołudnia może być wiarygodny? Zrobie jeszcze jeden rano ale chce wiedziec czy juz moge sie cieszyc i z ulga czekac na @?