Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojesiejakcholera

Czy moge być w ciąży? Pomocy!

Polecane posty

Gość ewka$
spokojnie, te obecne testy są wiarygodne niezależnie od pory ich wykonania :) tak więc czekaj spokojnie...hmmm...o ile spokojnie jest możliwe ;)

Gość bojesiejakcholera
Dzieki:) Ale i tak sie boje bo zaczęłam mieć nudności... Ale wydaje mi sie ze test jest ok bo wyszedł jeden pasek na C czyli negatywny:) Teraz trzeba spokojnie czekac, o ie mi sie uda spokojnie:P

Gość bojesiejakcholera
Kurcze, kolezanki mi naopowiadały że testy sa niewiarygodne. Ze jedna z ich kolezanek robiłą 4 testy i dopiero 4 test dał 2 kreseczki i faktycznie była w ciąży... Jak Wy myslicie? Mam sie martwic czy nie? W sumie prezerwatywa+przerywany+negatywny wynik testu mowia chyba same za siebie... Ale ja nadal sie stracham ale juz nie tak bardzo jak wczesniej. tylko ten test... Myslicie ze dał dobry wynik?

hej , dostałam @. a miała identyczna sytuacje jak Ty. Powiem ci tak , ja sama panikara jestem , ale naprawdę uwierz testom ;] mojej koleżance spóźniał się 6 tyg ... biedaczka zrobiła test dopiero po 6 tyg taka roztrzęsiona i jak tylko pojawiła się jedna kreska dostała okresu... ja tez robiłąm wcześniej testy i jak była 1 kreska byłam spokojna i dostawałam okresu ...a le jak zaczęłam czytać fora to tak zeschizowałam,że nawet jak dostałam ostatnio miesiączki to i tak się stresowałam. paranoja. bo na forach to jest tak że : zrobisz 5 testów , wyjdą negatywne ale nie i tak może być ciąża, ok dostajesz okresu (nawet normalnego) ale i tak może być ciąża, robisz badanie krwi (ale nie czasami badania się mylą , i tak może być ciąża) laski całe ,życie możemy być w ciąży!! paranoja ;/ a to dlatego , bo spragnione dziecka kobiety maja tak ogromna nadzieję,że zaszły ,że nie dowierzają testom , okres sie pojawił, ale nie dalej robią sobie nadzieję , bo one czuja ,że coś się dzieje. A one chcą się czuć jakby były w ciąży. A gdyby każda kobieta dostawała krwawienia w czasie ciąży to by przecież nie pisano by ,że brak miesiączki to na pewno ciąża. Te wszystkie mylne testy , te "okresy w czasie ciąży " to sporadyczne przypadki .... zrobisz test za wcześnie , okres zawsze miałaś skąpy więc wydaje ci się ,że wszystko jest ok , albo masz długie cykle....

Gość bojesiejakcholera
Dzieki za odpowiedz i to wyczerpujaca odpowiedz:* Dokłądnie tak jest, ale ja i tak sie boje;P Cyklem zawsze mialam regularne w sumie, raz 28 dni, raz 30 ale nie 36 jak jest dzisiaj. I nie mam skąpych, nie mam tez obfitych , tzn 2 pierwsze dni sa bardzo obfite a pozniej juz coraz mniej i mniej. Czyli mowisz kochaniutka żeby sie juz nie martwic? Trzymałam kciuki żebys dostała!:)

widzę ,że ja Ty i ewa$ mamy podobne okresy "ilościowo" ja dostałam pierwsza;p teraz wy dziewczynki ;]

Gość bojesiejakcholera
:p Powiedz mi jeszcze co miałaś na myśli pisząc to"zrobisz test za wcześnie , okres zawsze miałaś skąpy więc wydaje ci się ,że wszystko jest ok , albo masz długie cykle.... '' i czy to było skierowane odnosnie mojego problemu?:P

nie nie ;) czasami jest tak że kobiety ,które mają normalnie skąpa miesiączkę , nie zwrócą uwagi na to krwawienie , które jest w ciąży i stąd te "okresy w ciąży". Lub np maja długie cykle a nie tak ja my po 30 dni tylko dłuższe i stąd te okresy do 3 miecha ciąży.

Gość bojesiejakcholera
Aha. Całe szczescie ze juz nie martwie sie bardzo, dalej sie martwie ale moge juz przynajmniej normalnie funkcjonowac;P

tak sobie myślę że moje mdłości to taki PMS ;] albo już moja podświadomość tak reaguje ;] ważne ,że masz test negatywny , ja się tym pocieszam zawsze :)

Gość bojesiejakcholera
No ja tez sie własnie pocieszyłam:P A te nudnosci to na pewno nie PMS;P Ale mam nadzieje ze jednak tak jest. Boże! Nigdy nie chciałam dostac@ tak jak teraz! Widzicie jakie zycie jest, raz sie zadreczamy zeby dostac, a drugi raz zeby dostac jak najpozniej:p

Gość ewka$
ja też dostałam :) dzisiaj!!!! na razie to tylko taki "wstep"...bo brązowe plamienie, zazwyczaj takie mam na początku...Kolyndara ma rację, my mamy podobne cykle, więc i Ty kochana dostaniesz...obstawiam że do niedzieli już bedziesz miala @. I zgadzam się że na forach znajdują się niestworzone informacje, te które chcą być w ciąży łapią się każdej nadziei ze są...te które nie są z kolei widzą u siebie wszystkie obajwy ciąży...bo koleżanki które bardzo chcą tylko nakręcają atmosferę :) Zobaczysz, następna w kolejności dostaniesz!!!!!

Gość bojesiejakcholera
Dostałam! Jest! Juppi! Ale jestem szczęśliwa ;P A co do Tych koleżanek które chca dzidziusia to na prawde prawda... Pisza niestworzone rzeczy, ktore my czytamy i pozniej sie boimy. Oczywiscie w pełni je rozumiem i nic do nich nie mam.A ze mnie leje sie jak z hydrantu...

Gość ewka$
no to SUPER!!!!!! i jeszcze w dodatku od razu hydrancik działa? :) u mnie to się powoli rozkręca, ale jest :) to najważniejsze.

no i dostałyśmy wszystkie ;p cóż za radość;p za miesiąc znowu się tu spotykamy ?:P :D

Gość ewka$
a wiesz że o tym samym pomyslałam? :D...na tym albo na tym drugim forum :)

Gość bojesiejakcholera
Jestem za kochane!:* Ale miejmy nadzieje że za miesiac nie bedziemy odchodzic od zmysłow;P

Boze jak ja wam zazdroszcze.Dziewczyny ja mam taki stres ze nei moge jeść. Ciagle latam do wc , zimno mi choelrnie. Tak samo jak mialam sesje. Jestem paranoiczna i to totalna...mialam dostac okres 19 bo mam od 3razy co 24 dni i nie dostalam... wiem spoźnia sie nie wiele ale boje sie kochalismy sie zawsze z prezerwatywa ze tak powiem starajac sie trafic w te dni niepłodne. Jednak przy jej zmianie boje sie ze cos moglo przedosac sie na dłonie Bola mnie piersi, czasem podbrzusze to niby objawy zblizajacego sie okresu ale starsznie sie boje...moj chlopak mowi , ze moze organizm musi sie przystosowac bo wczesniej seks byl sporadycznie a ostatnio b. czesto...

e Lala , wiem ,że to trudne ,ale spokojnie :) czekaj na okresik :) a robiłaś teściora?:P może Cię uspokoi ;)

nie nie robilam bo chyba bym zeszla na zawal przy tym... kolezanka mi prponowala ze mi odczyta wynik ;p jak nic sie nie zmieni to zrobie w poniedzialek. Bo tak licze ze w pon jakbym dostala okres to by bylo 31 dni a kiedys tak mialam... u ludu nie ma lekko :P

heheh no ja tez z testami panikuje ;p i padaczki niemal dostaje ;p ale pomyśl sobie jak byliście ostrożni no to wyjdzie jedna krecha :D mi t chłopak odczytywał bo ja to się trzęsłam z nerwów i patrzeć nie mogłam ;p

moj mnie ciagle uspokaja , ze ani nie pękla a po za tym staralismy sie trafic w dni nie plodne , w tym miesiacu bylam chora mialam 38 stopni przez 2 dni , potem stres zwiazany z odejsciem z pracy... ale naprawde nigdy sie tak nie denerwowalam , chyba tylko raz w zyciu jeszcze jak mialam podejrzenie o zółtaczke typu C.

Gość tsubasa<
przecież miałaś grypę żołądkową... babo. Dlatego tak się spóżniał

Dziewczyny a tak sobie teraz mysle... chyba wtedy kiedy mialam miec owulacje sie rozchorowalam to byly mniej wiecej te dni...mialam 38 stopni . To moglo wplynac na to wszystko prawda?Mam takie nerwy ze latam co chwile do kibla i to nie na siku...

oj Lalu nie denerwuj się ...ten stres i myśli powodują taka reakcje organizmu . koniecznie zrób ten test naprawdę!

ja wiem,ze stres tak dziala ale nie moge sie nei denerwowac poniewaz mieszkam z dziadkami i moja babcia przypadkiem domyslila sie o co chodzi , dlaczego ostatnio nic nie jem itp. i teraz mam jeszcze ja na sumieniu :( i kolejny dzien bez okresu , ja nie wytrzymam:(

Mam!! :D taki minimalny ale jest! Bylam z kumpela na kawie i poszlam do wc i prawie umarlam tam z radosci :D