Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spinaczka

rzucanie palenia - jak mu pomoc?

Polecane posty

Gość spinaczka

Moj facet wreszcie zdecydowal sie rzucic palenie, co bardzo mnie cieszy. Do tej pory (palil ponad 10 lat) wypalal do 10 papierosow dziennie, w trakcie imprez wiecej, a czasem przez kilka dni z rzedu prawie wcale. Od dwoch dni nie pali, ale zrobil sie strasznie nerwowy, bo jednak organizmowi nikotyny brakuje. Chcialabym mu pomoc, ale nie wiem jak. Ja nigdy nie palilam, wiec ciezko mi sie wczuc. Ma ktos doswiadczenia wlasne w rzucaniu palenia i moze mi powiedziec jakie sa etapy, przez ktore sie przechodzi i jak dlugo trwaja? Albo moze wasz parter rzucal i wiecie co mozna zrobic, zeby mu bylo latwiej? Jak mozna szybciej odtruc organizm, zeby sie lepiej poczul?

Gość spiskowcy na tropie
kudzu rot

Gość rzuciłam i juz 9 miechów
nie capie fajkami :D jezuuuuu jaka jestem szczęślia a jakaa dumna z siebie !!!! No ale nie było łatwo 15 lat palenia i to bita paczka dziennie ! Mój mąż nie pali juz rok -20 lat palenia dwóch paczek dziennie On rozstał sie z fajkami od razu- powiedział od jutra nie pale i nie zapalił a ja natomiast musiałam sie wspomagac gumą nicorett ale myśle ze mam juz za sobą !Początkowe 2 miesiące przechodziłam strrrrasznie ale nikt nie obiecywał ,że bedzie łatwo .Teraz nie przeszkadza mi juz dym i moge przebywac nawet w jednym pomieszczeniu z palaczami i wali mnie to .... zapytaj w aptece jeszcze o tabletki ...chyba zybang sie nazywają podobno dobre i skuteczne 🖐️ powodzenia

Gość spinaczka
Dzieki :) Cale szczescie, ze w grupie naszych znajomych najwieksi palacze tez w tym roku rzucili albo sa w trakcie pierwszych miesiecy po rzuceniu, dzieki temu nie jest sam i widzi, ze mozna, a poza tym w grupie niepalacych chyba jest latwiej powstrzymac sie przed zapaleniem papierosa, prawda?