Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka onaaaa

blizny potradzikowe-pomocy

Polecane posty

Gość taka onaaaa

czy ktoras z was zna jakis dobry sposob na przynajamniej ich zmiejszenie-bo nawet robiac majijarz jednak nie da ich sie ukryc- tylke dobrze ze u mnie to w sumie chodzi o czolo-grzywka pomaga to zakryc ale jednak nie czuje sie z tym komfortowo pewnie przydala by sie wizyta u kosmetyczki ale jak zwykle chodzi tez o kase..

Gość sdkkjdsajhdsjha
contratubex i oxycort

Gość taka onaaaa
dziekuje- a ma ktos moze jeszcze jakies pomysly?

Gość Pod pseudonimem siostra
Jest takie coś- można powiedzieć genialne, niedrogie- koleżanka mi poleciła- pomyślałam jak zwykle na mnie nie zadziała Nazywa się to Perfecta kill krem matujący przeciwbakteryjny- w takiej małej tubce koszt ok 10 zł

Gość taka onaaaa
jakies jeszcze pomysly i najlepiej wlasne doswiadczenia jak to na was dzialalo?

Gość a moze byc dziwcia
nie ma takiego, kremem blizn nie usuniesz.. musisz isc na zabieg do kosmetyczki na mikro dermabrazje kilka zabiegów i po kłopocie, ale koszty niestety duze

Gość taka onaaaa
no wlasnie na takie zabiegi u kosmetyczki na razie mnie nie stac-chociaz na przyszłosc planuje tylko teraz szukam czegos skutecznego-bo po prostu to moje czolo nie wyglada ladnie

Gość sdkkjdsajhdsjha
" a moze byc dziwcia nie ma takiego, kremem blizn nie usuniesz.. " jak to nie! jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj.

Gość taka onaaaa
w sumie takiego cudu ze wszystko mi zniknie i skora bedzie super gladziutka to nie oczekuje tylko po zastosowaniu kremow, masci itp ale jednak przynajmniej zredukowac to co jest- zeby po uzyciu fluidu nie bylo tego wszystkiego widac