Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na temat karmienia piersia

z moich obeserwacji wynika i nawet zostalo potwierdzone wynikami badan

Polecane posty

ze piersia karmia kobiety wykształcone, swiadome swojej wartosci, dosc zamozne. natomiast bieda, patologia i glupota karmi butla $lata temu prowadziłam badania dla pewnej firmy na temat mlek mod, karmienia dzieci, pielegnacji itp Wyszło jw Sama rodziłam niedawno, na sali nas 5 w tym 2 totalne patolozki co to odrazu ze one mleka nie maja i karmic nie beda, 3pozostale karmiły. Z mojego otoczenia, pani prawnik, architekt i pracownica uniwerku-cyc... 3bezrobotne kury domowe, bez wyksztalcenia i oglady-butla bo mleka nie ma.

Gość Bełkottyyy
chyba cie porąbało....raczej jest na odwrót...patologia karmi cycem, bo nie stac na mleko, wygodniej cycem, nie trzeba nic przygotowywać....

Nie pisze tego po to zeby komus dowalic i ponizyć ale wkurza mnie takie cos....jak to nie ma mleka w cycach? Kazda ma, mieszkalam kiedys na wsi i nigdy nie spotkalam krowy ani maciory ktora po porodzie nie byla w stanie wykarmic swoich dzieci....Kazda ma mleko w cycach, tak jest swiat juz skonstruowany i kobiety, ktore conieco o tym swiecie wiedza karmia swoje pociechy bo to dla dziecka najlepsze.

Gość Bełkottyyy
na temat karmienia piersia------> przepraszam czy ty kobiety porównujesz do krowy czy maciory?? dobre! usmialam się :)

Nie zgodzę się z Tobą. Karmie córkę juz ponad rok (rok i 5 dni :D ) bo chcę karmić, bo miałam pokarm, bo uważam że jest to najlepsze dla mojego dziecka. Koleżanki moje tez karmiły piersią, potem przeszły na butelkę bo dzieci odrzuciły pierś.

Gość zadzwon do niego i powiedz
nie jestem matka ale w swoim srodowisku mam wiele mam i to PRAWDA, nigdy w ten sposob nie myslalam ale tak jest

to indywidualna sprawa każdej kobiety, jak karmi a co do kobiet wykształconych nie zgodzę się. Ja co prawda mam do czynienia tylko z pracownikami naukowymi, ale nie znam żadnej która karmi piersią. Wszystkie po miesiącu od urodzenia dziecka siedzą na uczelni i dłubią artykuły mimo że mają normalne urlopy macierzyńskie

fajna babka sama sobie zaprzeczasz, karmisz piersia i jestes ok-jak w temacie

Nie rozumiesz. Nie zawsze karmienie butlą wiąże sie z patologią czy biedą. Czasami kobieta nie może karmic z róznych poodów (np zdrowotnych) wiec nie wrzucajmy wszystkich od jednego worka. Głupota jak dla mnie jest miec i móc a nie karmic bo sie nie chce. Ale nie można az tak uogólniać.

Gość troche racji w tym jest ale t
ylko troche