Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inteligentna89

Zapraszam do dyskusji na temat islamu,interesuja mnie ludzie którzy przeszli na

Polecane posty

islam. Dlaczego to zrobili? co ich do tego nakłonilo, bo moim zdaniem to jest poważna decyzja, praktycznie przewracasz do gory nogami cale swoje zycie, decydując sie na to, rezygnując z wszystkich zasad wpojonych od dziecka. Moga sie wypowiadac tez ci którzy cos wiedza na temat tej religi. Ja jestem katoliczka i nie mam zamiaru tego zmieniać, poprostu zaczelam sie interesowac islamem dla wlasnej wiedzy. Tylko to...

Gość gsgstrst5
ktoś, kto świadomie przeszedł na islam powinien przymusowo odbyć konsultację psychiatryczną.

Gość boys boys boys
oj inyteligentna twwoj nick zaprzecza, wiadomo że tylko brudne kindybały mogą interesowąc sie islamem no i pochwy dla tych łajdaków, dajesz ciapatemu oj :O

uważam, że uprawianie seksu z Muzułmaninem nie jest niczym złym. On traktuje mnie jak księżniczke, kupuje kebab, zna języki obce , umie pisać arabską czcionką, jest taaaaki przystojny i myje pupe po każdej wizycie w toalecie

Moim zdaniem to nie jest trafna odpowiedz;) Mysle, ze szukaja jakiejs egzotyki, czegos nowego. Moim zdaniem jest to głupota, bo wszyscy mamy pojecie jaka krzywde robia muzulmanie katolika, pala koscioly a nawet dochodzi do morderstw... Mszcza sie na nas, wiec holerniemnie dziwi jak oni moga przejsc na tak zepsuta religie, bo przeciez jest taki cytat: Oko za oko, zab za zab" i to rozwiazuje wszystkie watpliwosci. Jest tam przemoc i zło. Kobiety sa zle traktowane, maja nizsza wartosc niz mezczyzni...

Gość nie moge pustak
muzułmanie katolika?? katoliką?!!! ale jestes denna dziewczyno!!zamiast babrac sie islamską kupą poucz sie polskiego!!! KATOLIKOM!!!!

Gość nie moge pustak
cholernie mnie dziwi!!nie holernie...jezuuu . to teraz nie wyjasnie ci czemu ktoś podszył sie. jestes bystra jak woda w kałuży :o

Gość nie moge pustak
ale ty wiewiróka jestes glupia 😡 pomagasz debilom pewnie jestes jednym z nich?? :)

Gość gfhhhgfsdss
Ktoś kto przeszedł na islam musiał być słabo wierzącym katolikiem. Mogło być też tak że zawarł związek małżeński w którym partner był muzłumaninem i dlatego ta osoba też się stała muzłumanką.

Gość nie moge pustak
Darujcie, muszę iść i się położyć. Ostani post wyczerpał wszystkie moje zasoby umysłowe :(

Gość gfhhhgfsdss
Ha ha to jest dobre, ze oni uważają, że Trójca Święta to Bóg Ojciec, Syn Boży i Maryja.

Gość fddfghhhsd
Odstępstwo od Islamu grozi śmiercią.

głupota ludzka kogoś skłoniła do tego, jest to najbardziej porąbana religia na świecie ze względu na ich tą Świętą Wojnę