Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meaaa

co by offtopu nie było

Polecane posty

no ale wracając do krowy. tak sobie ostatnio myslałam, że ciekawe co z nią sie dzieje... podejrzewali parkinsona chyba?

powód zawsze sie znajdzie :P np teraz cherlam jak gruźlik :o

:D to sie nazywa pamięć wybiórcza :P ale fakt... wszyscy wtedy tylko o bzykaniu.... kiedy to byyyyło 😭 a ty zadowolna z joba?

noo.... a siedze tu juz 3,5 roku... ostatnio zapieprz jakich mało bo kolezanka na macierzynskie poszła :o nie wiem co robic... poszukałabym czegoś, ale przed drugim dzieckiem mi sie nie opłaca kombinować, płaca fajna, umowa na stałe... wiec pewnie po drugim dziecku zmienie

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jeszcze :P moze w przyszłym roku pomyslimy hehe pomyslimy. tak zeby na 2012 było hehe

hahaha :D na euro :P żeby chłop sie po knajpach nie włóczył :P (zwłaszcza że nie lubi piłki nożnej) :D

ja juz krecka dostaje z tymi meczami, szczerze mowiac po cichu trzymalam kciuki zebysmy odpadli w eliminacjach do ligi europejskiej bo ilez mozna lazic - mecze wyjazdowe, mecze u nas, mecze takie, mecze srakie

że mąż Magdy ;) on obrotny chłopak. wszędzie ma wejścia ;) przynajmniej tak mi sie wydaje :P

kurza twarz trzeci raz pisze tego posta! wiec chce przekazac, ze A. jest obrotny napewno, ale czy bedzie sektor dla gosci czy nie to nie od niego zalezy :P

aaah widzisz sie nie znam :P załatawi wam lewe dowody i wejdziecie jako "nasi" :P Wielbiciel :D