Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyznać się?

Przyznać się na rozmowie kwalifikacyjnej, że pracowałam na czarno?

Polecane posty

Gość przyznać się?

Był taki czas, że nie jedynie taką pracę znalazłam. No i nie wiem czy się przyznawać, bo nie chcę, żeby wyszło na to, że nic nie robiłam.

Gość fhfgj
podniose ci temat, bo sama nie wiem co ci doradzić

Gość przyznać się?
No a ja właśnie nie wiem co robić. Dosyć długo szukałam pracy, bo ponad rok - po stażu. Na czarno pracowałam fizycznie, a wczoraj zadzwonili do mnie z biura w którym składałam CV. Niby mam ten staż, skończony kurs, ale to za mało, żeby zrobić w miarę dobre wrażenie.

Gość śliwka_węgierka
praca na czarno jest nielegalna. jeśli trafisz na przestrzegającego przepisy kierownika to jeszcze możesz mieć przez prawdę kłopoty. ja bym nie m ówiła. ewentualnioe że dorabiałaś i dlatego nie masz umowy z tamtego czasu.

Gość przyznać się?
Ok, dzięki.

Gość asd v dsdd
ja bym sie przyznala, bo taka dziura wyglada dziwnie, mozesz tez subtelniej powiedziec ze dorabialas, to tu to tam,co wiadomo ze oznacza ze na czarno robilas

Skoro zadzwonili do Ciebie mając Twoje CV to raczej nie powinnaś mowić. Przecież widzą co masz tam napisane i ile miałaś przerwy. A pracą na czarno to raczej dobrego wrażenia nie zrobisz.

lepiej nie, dobrze ludzie prawią że nie wiadomo na jakiego przygłupa możesz trafić, co lubi przepisy i mogą być nici z pracy