Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość postrzeluna jula

uciekinier

Polecane posty

Gość postrzeluna jula

Znikną mi kot. Nie ma go już trzy dni. Miał zawsze pod dostatkiem jedzenia i ciepły kąt w domu. Kiedy tylko chciał wychodził na dwór (koło mnie nie jest niebezpiecznie) do ogródka. I teraz znikną. Ma 2 lata i jest wykastrowany. Fakt, ze sporo dzikich kotów koło mnie mieszka i on do nich chodził i bawił się z nimi (nie raz byłam świadkiem, jak sie wylegiwały na trawie w słońcu). Czy komuś również przytrafił się taki przypadek? Że wykastrowany kot znika? szukałam go wszędzie. pytałam sąsiadów. nawoływałam i jak kamień w wodę.

Gość to ja stylowka
może poszedł do burdelu

Gość postrzeluna jula
ha ha ha bardzo śmieszne. tak to jest gdy człowiek potrzebuje pomocy to ze strony ludzi dostaje jedynie kpiny. chciałam rady a dostaje głupie żarty. po prostu jest mi was żal. nie macie uczuć.

Gość onaaaooo
mój kiedys poszedl i wrócił po 2 tyg brudny i smierzdący :o ale wrócił głowa do góry zgłodnieje to przyjdzie i jeszcze przeprosi :P

Gość kacie zarcie...
ja to mam kota dziwaka całe lato jestem z kotem na działce działek jest ok 600 zawsze jak ide na spacer on idzie za mna i jak sie zgubi albo wlezie na kogos innego działke czeka na mnie w tym miejscu gdzie sie zgubił albo lezie na parking i czeka koło samochodu ale do mojego domku na dzialce nie wraca sam ,musze po niego iśc rozwies kartki ze zaginął kot bo moze ktos go ma w domu ludzie czasem tak robia choc nie wiem po co bo kot sam do domu wraca nawet po długim czasie