Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwolniij

u was z czym jada sie placki ziemniaczane?

Polecane posty

Gość zwolniij

bo u mnie z cukrem :)

Gość psikutalineczka
ze śmietaną

ja osobiście nie przepadam za plackami ziemniaczanymi ale zdarzyło mi się jeść ze szpinakiem i były pycha ....moja rodzinka tylko z cukrem wciąga :D

Gość czizis krajzys
U mnie z farszem i sosem - czyli placek po węgiersku ;) Z cukrem jadłam za dziecka :P Aaaa mój brat je placki z ... ketchupem. Spróbowałam kiedyś i nawet nie jest takie złe :)

Gość psikutalineczka
oczywiscie chodzi mi o smietane z kutasa

Gość zwolniij
dyrektore robie dobre placuchy i jestem stanu wolnego - rezerwuj sale, a ja sie za suknia porozgladam. a z ogorasem kiszonym jako dodatkiem? ktos je tak?

Gość fibia morska
placki ziemniaczane z roztopionym żółtym serem i keczupem- poezja!

Gość smerfaskr
u nas albo same albo z gulaszem lub innym mięsnym sosem, wiem, że znajomi jedzą z cukrem i smietana lub samym cukrem .... wszytsko zalęzy co preferuje Twoje podniebienie :D

Gość psikutalineczka
oczywiście jakiś kutas się podemnie podszył ale Żal

Gość fibia morska
a znacie jakieś pyszne przepisy na naleśniki z czymś? bo ja jem ciągle albo z twarożkiem albo z cukrem albo z jakimś dżemem, moze znacie jakieś przepisy?

Gość zwolniij
nalesniki z brokulami i serem, nalesniki z tunczykiem w sosie pomidorowym - z nalesnikami mozna kombinowac :)

Placki ze śmietaną, placki ze śmietaną i cukrem, placki polane np sosem grzybowym z cebulka, lub placki same z mlekiem, podszywy akurat w tym topiku są tragiczne, sperma to uderzyła im ale do głowy ahahahaha, popaprańce...podszywy to mają być, ale inteligentne i z humorem.

Gość a jjaaaa
Uwielbiam z keczupem Robię też z farszem np. kurczak w sosie bądź takie typowo po węgiersku :) Można jeszcze zetrzeć wędlinkę do środka farszu dosać ser żółty i zapiekać z tego placuszki , polać keczupem bądż sosikiem czosnkowym ;) Nie przepadam za plackiem z cukrem ale domownicy jedzą

jej nigdy nie jadłam placków z cukrem, za to u mnie jada się z twarożkiem + smietana do tego sól, pieprz i szczypiorek - pycha a nalesniki jadam albo z dżemem domowej roboty albo z takim serem jaki kupuje się do wypieku sernika (w takich małych wiaderkach), jest bardzo puszysty bez grudek, do tego cukier, cynamon, czasami syrop czekoladowy :) mniami

Gość zwolniij
akunamatatatatatata o to jest mysl- moze tym razem zrobie taki twarozek ziolowy do tych plackow, dzieki :)

Gość sdfsd
ja nie jadlam placków bo nie lubie ale moj ojciec je ze śmietaną:)

Gość mniam mniam sól
ja jadam z solą, ale wszyscy u mnie w domu jadają z cukrem. nie wiem jak można takie coś z tym cukrem przełknąć- to tak jakby do gotujących się ziemniaków zamiast soli dodać cukier. ble. przecież placki są z ziemniaków, cebulki, jajka, soli i co tam kto woli więc jak je można potem tym cukrem posypać? czasem jeszcze jadam po węgiersku albo z sosem grzybowym.

Gość zwolniij
dyrektore Nie denerwuj mnie, ja juz kiecke prawie wybralam, a Ty teraz warunki stawiasz! Nie marudz tylko grajkow zalatw.

Gość ja jem ze solą
albo z cukrem, albo najlepiej- na zmianę :D Ale ja nie dodaję cebuli do placków, bo też sobie nie wyobrażam tego później z cukrem jeść :o

Gość mniam mniam sól
ja też różnie- czasem dodam czasem nie tą cebulkę. ogólnie eksperymentuje. ale mimo wszystko nawet bez tej cebulki to i tak se potem nie wyobrażam tego pocukrować. chyba jestem jakaś dziwna.

Gość lesny dzban
placki ziemniaczane wcinam z solą i majonezem :D poza tym uwielbiam placuszki z cukinii, które są świetne z sosem pomidorowym :D

Gość ZamiAst sobie wyobrazac
Poprostu sprobuj innych smakow.

Gość kljvldjf
popija sie je mlekiem, lub je ze smietana, woj. podlaskie;]