Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kirikou i czarownica super baj

Co sądzicie o Lady Gadze ubranej w mięso?

Polecane posty

Odkąd tylko się pojawiła na scenie muzycznej wiedziałam że jej nie polubię. Jedyna piosenka która mi się podoba to jej debiut,to chyba jest Lady Gaga - Eh, Eh (Nothing Else I Can Say) , gdzie jeszcze była normalna i w sumie jej nie znałam. Każdy jej "przebój" to dla mnie totalne dno i muł. Chyba jedynie słuchają jej 10-16 latkowie którzy się fascynują jej oryginalnością. I tą oryginalność w żenujący sposób pokazała na ostatniej gali gdzie ubrała się w cuchnące mięso. Uważam że trzeba być człowiekiem chorym na umyśle, by dokonać czegoś takiego. Szokuje strojem i wyglądem bo muzycznie nie potrafi nikogo zainteresować- tak uważam. Jest uosobienie głupoty i brzydoty. Jak patrzę na jej nos to autentycznie chce mi się wymiotować, przechodzi mnie dreszcz na samą myśl gdyby przyszło mi zobaczyć ten nos na żywo. Moje oczy czują się zgwałcone a słuch uszkodzony. Jak ktoś lubi ją i jej twórczość to znaczy że jest płaski i ma zerowe pojęcie i sztuce muzycznej.

Gość nic zupełnie nic

Gość Monique2222
A ja ją lubię. Osiagneła sukces trzeba to powiedzieć. A w dzisiajeszych czasach proste rytmy slowa wpadają w ucho. wiec co ma śpiewać operetkę? poza tym musi szokowac żeby byc popularna

Gość 7jhgfd
70 lat temu to może byłoby to orginalne

Gość lusi gusi
popieram w 100% następnym razem niech się gównem wysmaruje a nie morduje zwierzę po to by ładnie wyglądać. to że dostała tyle nagród świadczy tylko o szerzącym się pokoleniu idiotów i dzieciaków. Populacja bezmyślnej młodzieży wzrasta i tyle. Ona jest dla mnie zerem.

Monique2222-> tiaaa...serio? a ja zawsze myślałam że prawdziwy szanujący się artysta zdobywa popularność po prostu tworząc dobrą muzykę. wiesz kto to jest np Sting?

Gość Monique2222
Poza tym jestescie niedoinformowani bo to nie było prawdziwe mieso

muzyka jest nieodzownym elementem naszego życia, jak słuchasz Lady Gagi a skoro jej to pewnie i Davida Guetty albo Pitbulla (kolejnych zer) to znaczy że twoje życie jest płaskie- tak uważam. To jakiej muzyki słuchasz, bardzo dużo mówi też o tobie :O

Gość Monique2222
każdy ma inny styl. ona może ma mniej ambitne piosenki niż Sting ,ale jak widać jej piosenki podobają się ludziom. I to się liczy . Nigdy nie osiagniecie takiego sukcesu i nie zarobicie tyle kasy co ona :P

Gość Monique2222
Ja lubię rożną muzykę . I bardziej ambitna i mniej. I nie uważam żebym byla pusta.. Lady Gage lubię akurat choć nie każdy jej utwór wpadł mi w ucho. poza tym jej teksty wbrew pozorom wcale nie są bez sensu

Gość forumowiczka z kaffeeee
Tylko ciekawe, komu się sprzedała, żeby osiągnąć sukces ?? A inne tzw. "gwiazdy" ?? Zwróćcie uwagę na symbolikę ich teledysków, ubrań .... Nasza Dodzia ? Pamiętacie jej strój na noworocznym występie ?? Mnie się skojarzył z mundurem SS :o Młodzież wie, co to była SS ??

Gość Monique2222
komu sie sprzedała? Wiesz jakby jej utwory były do bani to nikt by jej nie sluchal .proste. Nie osiągniecie takiego sukcesu jak ona i wam żal dupe sciska

sorry widelcu ale to się sprawdza. znam osoby które słuchają takiej muzyki i są to osoby totalnie nieciekawe pod względem charakteru i umysłu. są odmóżdżeni. natomiast nie znam osoby mało inteligentnej która na przykład słuchałaby polskiej, dobrej muzy chociażby Rynkowskiego, Budki Suflera, Grzegorza Turnaua i wiele innych. Takie osoby są interesujące i mają dużo do powiedzenia. Mam koleżanką która studiuje psychologię i między innymi miała zajęcia o tym jaka muzyka oraz jak, wpływa na nas ludzi... Jak myślisz do czego dążę?

ma popularność bo młodzież jej słucha. a młodzież wiemy jaka jest ;/

Gość Monique2222
a mnie się akurat podoba i Turnau i Gaga. i co mnie powiesz? lubię też niektóre uktwory Stinga , Beatlesów. A czasem jakis zwykły utwór z radia mi wpadnie w ucho... I nie wsydze się tego ,ze czasem slucham banalnej muzyki

Gość Monique2222
a niby jaka jest młodzież? to jest dzisiejsza muzyka ROZRYWKOWA i musi istnieć. Jedyny rodzaj muzyki jakiego nie znoszę nie zależnie od utworu to hip hop

a ja lubie jej muzyke - i nie jestem plytka nastolatka, mam ponad 40 lat i moje gusta muzyczne sa bardzo urozmaicone (tak, wiem kto to Sting, mam szczescie nalezec do tej generacji ktora byla swiadkiem jego sukcesu w Police!!!!). Nie wiem kto to Pitbull ani Guetta ... moze dlatego ze nie mieszkam w PL? a dzien moge zaczac od suchania muzyki klasycznej jak i rockowej, w zaleznosci od humoru. O kulturze czlowieka wcale nie swiadczy to jaka lubi muzyke. Poza tym, LadyGaga jest bardzo prowokatywna, jej ubior czesto jest symboliczny - na rynku muzycznym kazdy artysta jest tylko miesem .... moze o to jej chodzilo????

oł...nie mieszkasz w Polsce? Przecież Guetta i Pitbull podbijają rynki zagraniczne, nie masz radia u siebie? wkręcasz.

Gość lekooomankaa
ja uwielbiam fenomen GAGI! za to jak podbiła rynek muzyczny swoim futurystycznym imag'em! jednak jeśli chodzi o sprawę mięsa, to kobitka przesadziła. Mięso jest do jedzenia a nie do noszenia i mam nadzieję że Peta wygra rozprawę,

Gość Guetta i pitbull a któż to
Ja tez w Polsce nie mieszkam i nie wiem kto to może dlatego ze nie słucham muzyki komercyjnej z radia.?

Gość misia-a
to nie bylo prawdziwe mieso ^^ a plytkie to jest ocenianie ludzi po tym jakiej sluchaja muzyka. Nie znasz kogos osobiscie-nie wypowiadaj się.

Teraz gwiazdy są coraz młodsze. Justine Bieber ma 16 lat a zdobył trzy dni temu jedną MTZ Video Music Awards. GaGa zdobyła osiem, ale mimo wszystko widać że chłopak się rozkręca.

Dla mnie fajna muzyka wpada w ucho a w disieszych czasach zeby byc na topie niestety sama muzyka nie wystarczy. Madonna tez utzrymuje sie na rynku tyle lat i zostala okrzyknieta krolowa popu wlasnie przez wizerunek, choc glosu wyjatkowego nie ma. A lady gaga ma ladny glos ktorego nie widac moze zbyt w jej repertuarze( slyszlam kilka piosenke jakie spiewala zanim stala sie gaga jaka teraz znamy i uwierz mi swietny glos)

oh, az musialam sprawdzic kto to ten Guetta, no i rzeczywiscie skrecialam bo jeden utwor znam ;) ten z Fergie, ktory jest bardzo rytmiczny :) pitbulla nie znam, ale ja nie slucham radia komercyjnego :p Lady GaGa nie musiala sie nikomu sprzedawac by osiagnac sukses. Poza tym jej sukses nie przyszedl z dnia na dzien, od lat przebijala sie ...

O kurfaa wlasnie doczytalam ze jak sluchasz ledy Gagi to pewnie i guetty i pit bulla i masz zycie nieciekawe heh:P Ja slucham ich wsyztskich, oprocz tego rozwniez miedzy innymi dzemu, starego ona, ACDC, Boysow, Remsteina, Turnala itd...zbyt wiele by wymieniac Wymienilam roznych wykonawcow zeby Ci pokazac rozbieznosc mojego gusty , zalezy jaki mam nastroj jaka jest okazji. Pusta czy pusty i plaski to jestes Ty:))

jak wam sie nie podoba to nie sluchajcie . co za problem... nie bedzie na swiecie istniala tylko taka muzyka jak wam sie podoba ;/ trudno żeby mlodzież budki sufflera sluchaly. moda sie zmienia z czasem :o