Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AsiaBlondynka88

Co znaczą kolory strojów kąpielowych?

Polecane posty

Gość AsiaBlondynka88

Ciekawy artykuł z dużą ilością zdjęć gdzie próbują przypisać każdy kolor do jej cech charakterestycznych, np. nie wiedziałam że niebieski kolor wybierają kobiety mają wyższa niś srednia intelegencja. Teraz będę zawsze kupować niebieski :) Bo przez to że jestem blondynką mam cały czas problemy, że niby blondynki sa głupie ))) http://obieliznie.pl/kolory-strojow-kapielowych.html

Gość fgjhgjhgkjjk
ja mam przezroczysty, nie chce aby mnie ludzie brali za niesmiałą zakonnice

Gość dziwne że ze wszystckich
modelek facet zawsze wybierze tę, która ma na policzkach przy ustach charakterystyczne zmarszczki lachociąga :D Nawet jeśli to jedno jedyne zdjęcie jest mniejsze i w gorszej jakości :D

Gość Wiktor29
dla: "well well well and well" ładna jesteś i intelegentna (wnioskując z artykuła :) moja żona zawsze ubiera biały i rzeczywiście jest nie ciepliwa (we wszystkich znaczeniach tego słowa). Nie wiem czy to zbieg okoliczności ale wygląda że działa ten opis kolorów. Z ciekawostki zapytam, czy ktoś ubiera zielone kolory?

Gość Agata1992
ciekawe, żółty kolor pasuje dla wszystkich, czemu wtedy tak rzadko można spotkać kobiety na plaże ktora założy żółty strój? czy może trzeba szukać na innych plażach :)

Gość Justyyna
hej. zwylke zakladam nibieski i zielony stroje kapielowy, chociaz nawet nie zastanawialem sie ze to jest zwiazana jakos ze mna. Ale zgadzam sie z opisami, mniej wiecej pasuja :) dzieki za link, dowiedzialam cos nowszego :)

Gość Justyyna