Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakaś ja

bardzo ruchliwy 8 miesięczny noworodek :) ktoś takiego urwisa ma?

Polecane posty

Gość jakaś ja

dziewczyny, mam 8 miesięcznego chłopaka, mały zaczał miesiąc temu pełzać, od wczoraj stara się raczkować. Mały jest mega ruchliwy! do tego bardzo wesołym duzo śmieje się, prawie do każdego :) jak sobie radzicie z takimi potworkami? każda zabawa nudzi mu sie po maks 10 min! zabawka cieszy go kilka minut. Zmiana pieluchy czasami graniczy z cudem- jak ja to mówie- mały nie ma czasu :) od razu przewraca sie na brzuch i chce iść. dziś już normalnie "wysiadam". Nie mam siły. Deszcz pada więc siedzimy cały dzień w domu.

Gość 8 mies noworodek?
a co to?

Jak 8 miesięczny to już duży szkrab ale noworodek;D. To znaczy że dziecko pełne energii i ciekawe świata no i pewnie jest to też oznaką zdrowia:).

Wiem co czujesz.Moj synek ma 7miesiecy i 3tyg.Raczkuje odkad skonczyl 6miesiecy,a od ok tygodnia przytrzymuje sie fotela lub lawy i wstaje..co mnie przeraza..wszedzie go pelno,zabawkami wcale sie nie interesuje,woli puste butelki po wodzie,stary telefon,klamerki lub plyty dvd mojego M hehe Jak sobie z tym radze?No jakos musze.Bawie sie z synkiem,jak musze cos zrobic to wsadzam go do skoczka. P.S 8miesieczniak to juz nie noworodek tylko niemowle ;)

moja siostry córeczka tak miała ...teraz ma prawie 3 latka i nadal jest ruchliwa :D

Gość mój synek tez taki jest
od małego ruch, teraz ma 2 latka i na spaccery biegiem chodzimy jest taki żywy, nieraz wysiadałam, ale wolę takiego szkraba niż miałby by bez energii:)

oj moj synek taki jest wlasnie 2 miesiace temu zaczal chodzic a w sumie to biegac nie usiedzi w miejscu hehe...jest przynajmniej wesolo:D

Dokladnie.Ja tez wole mojego urwiska.Przynajmniej mi sie nie nudzi i jak cos mu jest,to wiem od razu :)

Gość jakaś ja
sorki za tego noworodka :) to efekty niewyspania...małemu idą zęby. maluch mój tez nie interesuje sie zabawkami- najlepsza to pusta butelka z czyms w środku :)