Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t.a.k.a j.e.d.n.a

Czy mój mąż ma kochankę?

Polecane posty

Gość t.a.k.a j.e.d.n.a

Mój mąż pracuje od 4 miesięcy w myjni samochodowej. Na umowie o pracę ma wpisany cały etat ( 8 godzin) i stawkę podstawową. Problem w tym że on rzekomo pracuje 10 godzin dziennie za tą stawke podstawową, nie dostaje rzadnych pieniędzy za nadgodziny. Myślałam na początku że to wyzysk ze strony pracodawcy i prosiłam męża żeby porozmawiał z szefem o tych zaległych pieniądzach za nadgodziny. Mąż powiedział że z nim rozmawiał, ale szef się nie zgodził i nic nie może poradzic i że sie nie chce zwalniac. - Nie poznaje słów mojego męża , bo nie jest typem faceta który daje sobą aż tak pomiatac. Pracował juz w kilku firmach i zawsze walczył o swoje , jeśli coś sie mu niepodobało to sie zwalniał i szukał pracy gdzie indziej. Niedawno znalazłam na jego kurtce dwa blond długie włosy, :( ma swój samochód wiec nie mówcie że może jechał autobusem i stał koło jakieś pani. Zauważyłam także że od pewnego czasu rzadziej się kochamy. On zawsze był chętny do seksu, a teraz mówi że jest zmęczony bo PRACUJE 10 godzin dziennie!!! KTÓRY NORMALNY FACET MAJĄC RODZINĘ NA GŁOWIE, PRACUJE PO 10 GODZIN DZIENNIE I W KAZDA SOBOTE ZA MINIMALNA STAWKE ZA 8 GODZIN DZIENNIE I BEZ SOBOT??!! No właśnie, podejzewaz że on pracuje po 8 godzin dziennie, a dwie dodatkowe na co poświęca? Z ciekawości sprawdziłam jego komórkę, ale nic w niej nie ma, ani w kompie. Jak sprawdzic czy mnie zdradza? Pracuje w myjmi ręcznej i jest jej jedynym pracownikiem, szef jego przyjeżdża tylko pod wieczór po pieniądze i pozamykac. ( podobno) Nie mam prawa jazdy, wiec jak go śledzic? Ponadto mamy dwójkę małych dzieci i nie mam ich z kim zostawic, jedynie z teściową, bo mama mieszka 200km od nas, a ona jak to tęściowa ( moja nie jest typem który bawi wnuki) Już mam tego dośc sama niewiem co o tym myślec, tyle myśli sie bije w mojej głowie :( Poradźcie mi coś, Proszę :)

Gość t.a.k.a j.e.d.n.a
To nie jest rzadne provo... Naprawdę, nikt nie jest w stanie doradzic co mam zrobic??? :(

Gość może podeślij
kogoś na myjnię po tej 8 godz jego pracy :)

Dzieci na spacer i odwiedzaj go częściej w tej pracy...kup mężowi pączusia albo obiadek zanieś....jeżeli nie ma nic na sumieniu, będzie wniebowzięty:D

Gość t.a.k.a j.e.d.n.a
Narazie nie mam takiej możliwości, bo mieszkamy w tym mieście rok (wcześniej u moich rodziców) i nieukrywam że mam tu mało znajomych, którym możnabyłoby zaufac. Głównie są to jego znajomi ( on tu kiedyś mieszkał) i odnowił z nimi kontakty, a osoby które ja poznałam i to są moi znajomi można policzyc na palcach jednej ręki :(

Gość t.a.k.a j.e.d.n.a
raiska, chyba tak zrobie :) , ale je chę sie dowiedziec czy mnie zdradza

Gość może podeślij
wystarczy jeden/jedna :) Z dziećmi po nocach włóczyć się raczej nie będziesz :o hmmm.. Może ufaj mu po prostu :)

Gość t.a.k.a j.e.d.n.a
Staram się mu ufac, ale martwi mnie jego nastawienie odkąd tam pracuje , bo się zmienił nie do poznania.

Gość ale chyba w jedną sobotę może
zostać z wnukami? zadzwoń do niej w sobotę z rana, że musisz wyjśc, czy ona mogłaby 2h z dziećmi zostać. w tym czasie możesz pojechać do męża do pracy i będziesz wiedziała czy jest tam czy nie.

Gość t.a.k.a j.e.d.n.a
No ok, on pracuje niby w każdą sobotę, ale nie jestem tego pewna, co jeśli zostawie dzieci z "podłą" teściową, pojadę tam i sie okaże że on jednak w pracy jest, bo np trafie na sobotę w którą faktycznie jest w pracy? Co mam w każdą sobotę po niego jeżdzic? Z drugiej strony jeśli faktycznie ma romans, to moze zacząc sie kryc myśląc że coś podejżewam. Chciałabym go złapac na zdradzie( wiem że to raczej nie wykonalne :)), albo chocby na tym że pracuje po 8 godzin a nie po 10 jak mówi.

Gość t.a.k.a j.e.d.n.a
Muszę leciec, będę jutro postaram się z nim porozmawiac.

Gość kgjd
po ch...ci wiedziec czy cie zdradza, jezeli to robi to i tak temu nie zapobiegniesz a jezeli go zlapiesz to bedzie sie ukrywal a jezeli podejzewasz go bezpodstawnie to bedzie jeszcze wieksza jazda jak sie pokapuje ze go inwigilujesz na kazdym kroku i naruszasz jego prywatnosc grzebiac w telefonie i kompie.....