Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tuscani666

CZY JESTEM W CIAZY ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

cześć wszystkim... chciałam zapytać czy jest możliwość zajścia w ciąże podczas pieszczot ? tzn. mówiąc potocznie... robiłam chłopakowi loda,i gdy miałam spermę w buzi to on mi wkładał palca do buzi a ja go oblizywałam.. on również dotykał główkę człona żeby nakierować ją do moich ust... potem wkładał mi palce... + dodaję że miałam dni płodne ! =( BŁAGAM O SENSOWNĄ ODPOWIEDZ.. dodaje ze strasznie dużo sikam od tego czasu.. i mój śluz pachnie spermą =( albo już mi sie wydaje z tego wszystkiego....

Gość szuruuubuuruuuu
jak połknęłaś to jesteś w ciaży!!!!!

z tym połknięciem to nie sadze... poprostu miał palca ze spermy a potem mi piescił łechtaczkę....

Gość trelemorelemadrele
moim zkromnym zdaniem jest duze prawdopodobienstwo.. bo sperma to sperma a nie preejakulat.. tymbardziej ze nie myl facet reki po tym jak dotykal spermy a potem dotykal Cie tam.. najgorsze ze dni plodne.. a za pozno na tabletke wczesnoporonna??

Gość Malenka Zielona
A ja jestem zdania, że nie ma szans na ciążę :) Po pierwsze, nawet jeżeli do pochwy przeniknęło nieco plemników, to zwyczajnie zapewne zginęły wewnątrz - kwaśny odczyn pochwy. Po drugie, gdyby tak łatwo można było zajść w ciążę, kobiety nie miewały by takich problemów. Trzy, nawet w dni płodne prawdopodobieństwo wynosi jedynie 26% :) Dlatego się nie martw, ewentualnie w dniu spodziewanej miesiączki zrób test dla pewności i spokoju ^^

Gość izabela-n
Ostatni okres miałam 6 sierpnia do tej pory nic .Pobolewa mnie podbrzusze tak jakbym miała wzdęcia,mam mrowienie w piersiach . Czy któraś tak z was miała?

ehh... troszke mi ulzyło =) dziękuje ;) mnie zawsze boli podbrzusze przed okresem... hmm.. tylko czemu jest tak pózno a jeszcze nie masz okresu..? mysle ze narazie nie mam sie czym martwić.. ale w razie czego zgłos sie do ginekologa... chodziaz czasem ma sie okres co 28 dni.. czasem co 31.. itd =)

Gość izabela-n
Tylko u mnie najduszniej cykl trwał 37 dni . Zrobiłam test i wychodzi mi 2 kreska delikatna.

Gość Malenka Zielona
Wiesz, testy mylą się tylko w jedną stronę: jesteś w ciąży a pokazują, że nie jesteś. Skoro jest delikatna, stawiam na ciążę. Ale kup drugi i sprawdź. A najlepiej do lekarza.

Gość izabela-n
Tez tak myślę ,czas pokarze co ma być to będzie...

Gość Malenka Zielona
powodzenia :)

cyt. " 17:42 [zgłoś do usunięcia] Malenka Zielona A ja jestem zdania, że nie ma szans na ciążę Po pierwsze, nawet jeżeli do pochwy przeniknęło nieco plemników, to zwyczajnie zapewne zginęły wewnątrz - kwaśny odczyn pochwy. Po drugie, gdyby tak łatwo można było zajść w ciążę, kobiety nie miewały by takich problemów. Trzy, nawet w dni płodne prawdopodobieństwo wynosi jedynie 26% Dlatego się nie martw, ewentualnie w dniu spodziewanej miesiączki zrób test dla pewności i spokoju ^^" Czy mozesz rozwinac swoja wypowiedz bo teorie i rady ktore glosisz powalaja mnie na lopatki. Wiesz ze dzwoni ale nie wiesz w ktorym kosciele:P Autorko palcem trudno jest zaplodnic co prawda specjalisci mowia ze jest jakies ryzyko ale facet musial by miec cala reke w nasieniu i wsadzic ja do pochwy. To ze byly dni plodne niby tez jest ryzykiem ale w Twoim przypadku wg mnie malo realne zwlaszcza ze wg. badan para ktora stara sie o dziecko i kocha sie bez zabezpieczenia w dni plodne ma tylko 30%-40% szans ze dojdzie do zaplodnienia ;) Plemniki nie sa terminatorami wiec czekaj na miesiaczke i staraj sie nie stresowac bo to rowniez moze iec wplyw na jej opoznienie.

Gość Malenka Zielona
Kamilla23 czego nie rozumiesz? bezpodstawna pogarda czy impertynencja ^^?

Gość izabela-n
Nadal nie mam okresu od 6 sierpnia i do tego nudności...