Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAK NO JAK

moj facet oglada top model

Polecane posty

Gość A GŁUPIA DUPA KRUPA BYŁA ZAZDR
BYŁA ZAZDROSNA ! JAK JAKAŚ BYŁA OD NIEJ SZCZUPLEJSZA TO SIĘ CAŁA SPINAŁA, MI OSOBIŚCIE TE "LASKI" NIEZBYT SIĘ PODOBAŁY I JUŻ LEPSZA BYŁA TA BLONDYNA OPALONA ZA MOCNO CO NIE PRZESZŁA, NIŻ TE WSZYSTKIE WYPŁOCHY !!! :P

widzę że mnie nie rozumiecie on to ogląda patrzy się na nie??" a na co ma sie patrzeć ? na diody w telewizorze ... Oglada program to sie patrzy na nie :D jak już widzi reklamówke tego programu to się gapi na te tyłki cycki ;/" to może zasłaniaj mu oczy :D a jak już przejda i pokażą Tyszkę to tedy powiedz ... TERAZ MOżESZ SIE JUZ PATRZEć :) niezły prymityw z ciebie ;)

Gość A GŁUPIA DUPA KRUPA BYŁA ZAZDR
Krupa na prawdę jest spieta i zazdrosna, czy widzieliście jakie strzelała miny jak czuła się gorsza od niektórych z tych młodszych i szczuplejszych od siebie dziewczyn?(nie mówie,ze od wszystkich ale od niektórych było widać,że czuje sie gorsza ) a jak była ta gruba to od razu się cieszyła, obserwujcie ją nastepnym razem to zobaczycie jaka jest popieprzona :D

a najlepsze było jak przyjebała Tyszcze ( temu fotografikowi) jak zabrał jej kwestie w stylu " przechodzisz dalej" zjebała go że to jej rola w tym programie drzeć parcha ' ZE AWANSUJESZ DALEJ " :p

Gość shkljljk
Moim zdaniem wiekszosci facetom ktorzy ten program ogladaja te chude laski sie nie podobaja dziewczyna to musi miec tylek cycki noge a nie takie szkielety ehh

Gość ju uj ju ju
ten program to badziewie jakich mało, ale te laski są tępe i puste , szokkk. wogóle dyskryminują niższe laski, które często ładniejsze są od tych zyraf...

Gość Alev
Ja wraz z Mężem oglądam i jakoś mi to nie przeszkadza. Nie bardzo rozumiem czemu tobie to przeszkadza gdy twój Facet ogląda ten program.Masz jakieś kompleksy ?

wogóle dyskryminują niższe laski, które często ładniejsze są od tych zyraf... " a w jaki sposób chcesz z 160 cm dziewczyny zrobić top modelkę ? :D to nie jest dyskryminacja lecz selekcja a to różnica !!! po prostu taka niska nie ma warunków żeby zostac modelka i tyle w temacie To tak samo jak by chudego szczupłego a ładnego z gęby chłopaka przyjeli do prgramu "Zostań Strongmenem " widziałabyś go w roli kolesia który ciagnie Tiry ? chyba nie

Gość Wróżka Anna Aniela
ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY. W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5 ZŁ. W FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNIE 7 ZŁ. - OBSZERNIE. anna_anielaa65@wp.pl

Gość ju uj ju ju
regres- spójrz na linijkę i zobacz - czy różnica miedzy dziewczyną mającą 164 a 170 jest naprawdę tak kolosalna ..? przecież to bzdura

Gość v.n.
ej a na ktorym to leci i kiedy? ja tez chce poogladac z mezem! ja nie jestem zazdrosna o bzdury!

miedzy dziewczyną mającą 164 a 170 jest naprawdę tak kolosalna ..? przecież to bzdura" dla ciebie jako tej niskiej pewnie to bez znaczenia :P u modelki 170 cm to ta dolna granica ... póżniej sa juz tylko wyższe :D

Gość ju uj ju ju
mam 168 więc chyba bez wiekszej róznicy

ja się usmialam z Wolinskiego jak powiedzial tej lasce, ze ma w sobie cos bardziej ptasiego a nie ludzkiego i ona mu odpowiedziala "a ty to jakis gejowaty jestes" a on jej "ja moge sobie byc gejowaty bo ja sie nie pcham na modelke" ona "a ja sie pcham" on "to sie pchaj ale nie tu" i ja pojechal ladnie:P nie wiem jak mozna powiedziec cos takiego takiemu facetowi, ktory osobiscie mnie sie bardzo podoba.

mam 168 więc chyba bez wiekszej róznicy" dla mnie to bez różnicy dla wysokiej klasy znawców top model... nie bedzie różnicy przy wzroscie 178 a 182 ... 168 a 170 to juz dla nich wielka róznica jesli rozumiesz co mam na mysli ?

Gość sasasasadadaddaw
wolinski jest śliczny ideał faceta

sasasasadadaddaw wolinski jest śliczny ideał faceta nom...tylko niepotrzebne mu te zielone soczewki w oczach i tak ma piekne:) w reklamie byl cudny i chyba mial ciemne wlosy

Gość sasasasadadaddaw
a jaki ma uśmiech ... śliczny!!

Gość sasasasadadaddaw
a swoją drogą zarzucają niektórym sztuczność w takim razie co tam robi niejaka krupa? przecież jej wary to przechodzą ludzkie pojęcie ten AKCENCIK nie wiem czym ona tam bryluje bo to ona jest tam najbardziej sztuczna zaczynajac na cyckach kończąc na nosie

wolinski jest śliczny ideał faceta' troche za duzo solary ma na sobie ale generalnie jest ciachem :D

a swoją drogą zarzucają niektórym sztuczność w takim razie co tam robi niejaka krupa?" juz pisałem o tym To minus tego programu ..

A ja bardzo lubie Krupę, inteligentna babeczka i miła:) po wygladzie moze sztuczna i robi wrazenie pustej ale po programie Majewskiego zmienilam zdanie:) cos tam ma w sobie i duzo nadrabia wlasnie charakterem, usta jej skopali najbardziej

ale po programie Majewskiego zmienilam zdanie" wolałbym ją u Cejrowskiego :P ja bym raczej nie zmienił zdania :P

Gość moj oglada i komentuje ktora
:O

Gość JAK NO JAK
przez ten program sie klocimy, jest coraz gorzej

Gość hhhaa..........
"sasasasadadaddaw wolinski jest śliczny" Atrakcyjny jest ale jakoś kompletnie mnie nie bierze :D:D

Gość TOP MODEL
Sram na spaslaki :P:P

Gość baby jestescie brzydkie i grub