Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkdf9d9f9d9fd

BŁAGAM STUDENCI POWIEDZCIE CO MI GROZI ZA NIE PRZYJSCIE NA EGZAMIN ????

Polecane posty

Gość kkdf9d9f9d9fd

w tym roku w wakacyjnym semestrze nie podeszlam do zaliczenia iednego egzaminu z jednego przedmiotu bo mialam problemy zdrowotne wielkie i napisalam do dziekanatu podanie z zaswiadczeniem lekarskim i prosba o przeniesienie tego zaliczenia i egzaminu na wrzesien i prawo do zdawania jako nie poprawki ale pierwszego terminu i sie uczelnia zgodzila.. niestety ten egzamin byl dziś i ja nie pojechalama na niego...moglam go zdawac jako pierwszy termin ale nie pojechalam bo sie zle czulam znowu.. co teraz mam robic? co mi grozi > jak wytlumaczyć sie z tego> czy dostane banie ??

Gość MASKYYFDFGF
dostaniesz banie !!moglas sie starac o przedluzenie terminu poprawkowego..ech

Gość tak, dostaniesz banię
grozi Ci utrata terminu, w praktyce to tak, jak gdybyś poszła i nie zdała - dostajesz dwóję i możesz podejść do poprawki, komisu itd. Co innego, jeśli możesz przedstawić zwolnienie lekarskie na ten dzień. Czasem bardziej życzliwi wykładowcy nie robią afery i nie stawiając tej dwói pozwalają podejść do egzaminu ponownie - ale to zależy tylko od ich dobrej woli.

Gość pterodaktyl
nie wiem jak to jest, bo nie byłam w takiej sytuacji, ale ja bym ci postawiła banię z marszu i do zobaczenia za rok :o

Gość MASKYYFDFGF
NIESTETY DOSTANIESZ BANIE!!

Gość MASKYYFDFGF
BANIA OD RAZU

Gość Too Seeexy
Zalezy jaka uczelnia ale umnie kazdy moze podejsc 3 razy a jak jeszcze uzasadnienie jest chorobowe to luz. Poza tym to 1 przedmiot zawsze mozesz sesje przedluzyć i warunej wziąc wszystko od uczelni zalezy. Z doświadczenia wiem że na państwowym często z byle czego robią kłopoty. A prywatnd studia - byle do 5go kasa na koncie uczelni była i chcący zawsze da rade ;-)

Gość kratownik
"ale umnie kazdy moze podejsc 3 razy a jak jeszcze uzasadnienie jest chorobowe to luz." Koleżanka z polibudy?:) zależy wwszystko od wykładowcy, daj zwolnienie jesli amsz i moze będzie to traktowane jak pierwszy termin, jeśli nie, to nie zaliczasz pierwszego i poprawiasz, po prostu:) szczegóły zależą od uczelni

Gość kiedyś była tradycja
cyt: w wakacyjnym semestrze yyy :O na ja stara jestem i dawno studia kończyłam, ale wtedy były dwa semestry : letni i zimowy, a wakacyjny semestr??? No chyba dla takich leni patentowanych i nieuków jak autorka :O Nieprzyjście = strata terminu wg nowych regulaminów