Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bongo

pierwszy obiad dla chłopaka

Polecane posty

Gość bongo

Dziewczyny, pomóżcie. Za parę dni po raz pierwszy przyjeżdża do mojego domu z wizytą mój chłopak. Jest to o tyle dla mnie stresujące, że muszę przygotować dobrą strawę,a mój luby nie jada ziemniaków, własciwie je tylko mięso a do tego jakąś surówkę. Macie może jakiś pomysł, bo naprawdę się głowię. I żeby to jakoś wyglądalo, bo Rodzice też będą... dzięki za rady.

Gość michal sl
zrób pierogi:classic_cool:

Gość lubiewo
Kiełbasa z m usztardą.

Gość qwertyyyyy
ja mam pomysl:) masz piers z kurczaka i tluczesz ja na kotlety jakby. robisz z tego zawijasy takie. w srodku pieczarki/grzyby, zolty ser. wszystko do piekarnika. do tego np salatka z feta. pom+ogorek+salata+3rodzaje papryki+cebulka czerwona i feta. masz fajny obiadek;) a prosty

Gość qwertyyyyy
i nie rob zbyt wymyslnego dania:PPP tak zeby bylo prosto, ale z gracja.:D

Gość bongo
No pierogi robię dobre, ale hm... Pokona dosyć dużo kilometrów, wolałabym coś bardziej treściwego i ... oryginalnego? Facet jest łebski i się stara, więc chociaż tyle mogłabym dla niego zrobić ;) jak macie jakieś pomysły, to zapodajcie, będę wdzięczna!

Gość youuuuuuu
Kurczak pieczony i do tego salatka grecka z pieczywem czosnkowym zapiekanym z zoltym serkiem

Gość bongo
qwerty, wezmę to pod uwagę, de volaye w sumie smaczne :D

Gość bongo
yooou, chyba najlepiej trafiłaś!! :D dzięki!

Gość youuuuuuu
;) udanej imprezki.

Gość miss cool
Nie rób nic specjalnego. Możesz nawet zamówić jedzenie, lub coś przypalić :P Wiele kobiet popełnia wręcz kardynalny grzech. Za bardzo się starają a to później bardzo negatywnie wpływa na relacje. Pierwsze danie nigdy nie może być Twoją specjalnością, lub czymś wyjątkowo smacznym. To możesz sobie zostawić na później.

Gość bongo
Miss Cool, myślę, że przypalić to nie przypalę, radzę sobie w kuchni :D chodzi bardziej o to, żeby Go jakoś zaskoczyć. mialam już okazję skosztować Jego kuchni ( DZIEWCZYNYYY, MÓWIĘ WAM... że też istnieją ludzie z takim talentem.. :D). Aż mi głupio, bo naprawdę facet ma dar jeśli chodzi o przyrządzanie potraw, boję się, że nie sprostam jeśli zrobię coś zbyt prostego... chociaz mówi się, że od ukochanej osoby wszystko smakuje. ale mimo wszystko chciałabym się przyłożyc... :D

Gość miss cool
Bongo, trochę mnie nie zrozumiałaś. Przypalenie było raczej przenośnią. Możesz coś np przysolić itd nawet celowo. Facet nie może czuć, że ma Cię w garści. Mężczyźni są zdobywcami i to co już posiądą może im się znudzić. Dlatego też zaskakiwać trzeba stopniowo i na pewno nie na pierwszy raz, później może się to zacząć nudzić.

Gość bongo
tak, ja wiem, że to przenośnia, spokojnie ;) Wiem, że masz rację, wiem. Stresuję się, jakbym była w liceum... :D Eh, dobra, dzięki dziewczyny za rady :)!