Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1qazxsw2

co zrobic?

Polecane posty

Moj ukochany oznajmil, ze nadal kocha swoja pierwsza milosc, ktora niestety juz nie wroci, ale jednak to byla jedyna dziewczyna dla niego. Poczulam jakby mi strzelono w twarz. Co ja mam zrobic? Jak byc z kims takim? Mialyscie podobnie?

no to facet niezle pojechal... mnie facet zdradzil ze swoja bylą. przelizal sie z nia i powiedzial mi, że nadal cos do niej czuje, ze znaja sie tyle lat, maja wspolne wspomnienia.. zdradzil moze nie tyle fizycznie, co emocjonalnie. Ja ani jednej ani drugiej zdrady nigdy nie wybaczam, bo jezeli sie z kims jest w zwiazku to potrzeba 100% zaangazowania z obu stron. Rozstalam sie z nim i jestem z siebie zadowolona. Bo skoro ma jakies ciagoty w kierunki bylych to pozniej moze byc tylko gorzej. jak sie pozniej okazalo byla, do ktorej wrocil po 3 miesiacach rzucila go dla bogatszego, wiec poczul sie jak ja. Chcial potem do mnie wrocic, ale powiedzialam, zeby spadal, bo nic nie jest wart dla mnie. Tobie radze podobnie. Jakby laska go tylko chciala to zaloze sie ze polecialby jak na skrzydlach. Ale zasanawia mnie jeden fakt. Po co z Toba jest skoro kocha inna?