Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukującaaa

proszę o pomoc w wyborze najlepszego nebulizatora

Polecane posty

Gość poszukującaaa

Zaczyna się jesień, a wraz z nią sezon grypowy. Nauczona doświadczeniami z ubiegłych lat postanowiłam kupić dzieciom nebulizator. Chciałam zapytać Was, który polecacie. Chciałabym żeby był dość szybki, cichy i nie bardzo drogi. Jeśli któraś z Was korzysta z takiego sprzętu to proszę o namiary na te sprawdzone Z góry dziękuję:)

Gość poszukującaaa
Ponawiam prośbę:)

Gość nektarynka82
jesli nadal jestes zainteresowana to wieczorkiem napisze bo teraz juz musze wychodzic. Ja mam od roku bo corka bardzo chorowala i jestem z niego zadowolona. Wieczorkiem napisze co to za firma i model.

Gość też mam od niedawna
kupiłam niedawno dokładnie taki http://www.sklepmedyczny.net/pokaz_produkt.php?idprod=152 dałam 130 w sklepie, widzę że w internecie taniej. może trochę głośno chodzi, ale w porównaniu z tym wypożyczanym z przychodni to jest ok. z resztą porównywałam w sklepie jeszcze dwa inne i działały dokładnie tak samo. sprzedawczyni mówiła, że nie zdarzyła im się jeszcze reklamacja ani naprawa gwarancyjna na ten towar. na razie jestem zadowolona, tym bardziej, że już nam pomógł :)

Gość kjsdhgjkdziewczyny a co to jes
dziewczyny co to jest??

ja mam philips respironics HS456 http://www.easymedicalstore.com/servlet/the-6194/Inspiration-Elite-Compressor-Nebulizer/Detail nie wiem dokladnie ile teraz kosztuje bo placilo mi za niego ubezpieczenie (USA). Jestem poki co zadowolona, jest dosc cichy, moja corka kilka razy na nim zasnela,w pracy w UK uzywalam starszych wersji i tez sie sprawdzaly. Zastanawiam sie tylko po co ci on? czy twoje dziecko ma stwierdzona astme czy inna powazna chorobe ze musisz uzywac? zalecil lekarz czy sama stwierdzilas ze potrzebujesz? jesli to drugie to skonsultuj sie jednak z lekarzem...