Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny lęk

Moja znajoma mnie przeraża...

Polecane posty

Gość dziwny lęk

Ostatnio poznałam pewną dziewczynę. Wydała mi się bardzo sympatyczna, ale za to strasznie cicha i nieśmiała. Zawsze trzymała się na uboczu. Już trochę wcześniej zauważyłam, że ona mnie jakoś dziwnie obserwuje. Wprawdzie wcześniej nie przywiązałam do tego tak szczególnej wagi. Zaczęłam ją zagadywać itd. Niby wszystko ok, ale ona ma dziwny wzrok. Nie wiem jak to wytłumaczyć. Pierwszy raz poznałam kogoś takiego. Bez przerwy na mnie patrzy takim świdrującym wzrokiem jakby plądrowała moje wszystkie myśli i wspomnienia. Brr Aż mnie trochę ciarki przeszły. Naprawdę z reguły nie jestem lękliwa, ale jej się w pewnym sensie boję... Jutro będę się z nią widzieć i nie wiem jak się zachowywać w stosunku do niej...

to na pewno wampir! :) A tak na powagę, ja też czasami mam takie schizy, ze się gapię na moje przyjaciółki, tak po prostu - lubię obserwować ich mimikę, gesty, ściągane brwi. Dla mnie3 to normalne, ale niestety te moje przyjaciółki trochę się mnie wtedy boją. Bo patrząc na którąś, mam minę, jakbym planowała w jaki sposób je zabić :D

Gość dziwny lęk
Kurde, żeby to byłą jakaś przyjaciółka to bym się nie bała, bo właśnie bym pomyślałą że to są jakieś schizy :P :D Za to jej nie znam praktycznie w ogóle. Nie dość, że patrzy na mnie tak dziwnie to jeszcze się przy tym uśmiecha brrr. Na dodatek akurat mnie upatrzyła zamiast kogoś innego 😭

Gość chlopczykx
chce ja poznac chce ja poznac chce ja poznac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dziwny lęk
Nie poznasz jej, bo przecież jej nie powiem jutro. "Ty słuchaj wczoraj założyłam o tobie temat na kafe- to takie forum gdzie bardzo często siedzą przegrańce, prawiki itp. No i się żaliłam, że sram pod siebie jak cię widzę, bo się na mnie dziwnie gapisz" :P

hehe daj spokoj.Ja tez sie lubie gapic jak nikt nie widzi.Czasem skupiam uwage na twarzy i analizuje osadzenie oczu,ksztalt nosa,ust,kosci policzkowe itd.Moze dlatego ze lubie szkicowac ludzi :) Jest tez inna strona.Jak laska mi sie mega podoba to sie tez gapie i wyobrazam sobie jej tzipeczke,grymas na twarzy i na sama mysl ze bym jej wylizala mam mokro :D

Gość dziwny lęk
irqa, jakoś mnie nie pocieszyłaś tym co napisałaś :P :D

Uspokoj sie.Wez kilka glebokich oddechow i pomysl.Darmowe i namietne minetki mozesz dostac.Nie musisz z wzajemnoscia bo powiesz ze jestes hetero :D Nie rob kolezance przykrosci tylko nadstawiaj tzipke :p

Gość A gdzie mieszkasz, bo ja sie
tak gapie na paru znajomych, w tym dziewczyny. :D

Gość autorko
sama napisałaś, że to Ty do niej podeszłaś... więc pytanie czemu uczepiła się akurat Ciebie jest raczej nie na miejscu... bo to Ty uczepiłaś sie jej :P

Gość dziwny lęk
No ale ona już wcześniej mnie dziwnie obserwowała. Dopiero później do niej zaczęłam zagadywać i wtedy się przeraziłam nie na żarty :P

Gość maggieeeee666
zawies sobie czosnek na szyje i wez srebrny krzyz albo zapytaj od czego jej lzawiaoczy to rozpyl to to nie bedzie sie patrzyc

Gość dziwny lęk
A gdzie mieszkasz, a dlaczego np tak bacznie obserwujesz znajomych? ktoś Ci już np powiedział, że świdrujesz kogoś wzrokiem?