Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekoniecznie szczęsliwa

szczęsliwa???? niekoniecznie...

Polecane posty

dzisiaj kochanek wyznał mi miłość...mam mętlik w głowie, to było niepotrzebne i co ja mam z ta wiadomością zrobić?

jesteśmy wolnymi ludźmi po 30, ja nie szukam związku, potrzebuje czasem faceta do łózka i tyle, czasem się spotykamy, kolacja i sex

Gość Adrian Wawa
haha wyzanie miłość przez kochanka znaczy tyle co :"Chce ci wsadzać" Czemu wy takie tępe jesteście???? Potem wieli płacz... Już w jednym temacie pisałem o tym jakie jesteście naiwne, a jak my to wykorzystujemy!

hahaha, sex i tak ma wiec nie oto chodzi hehe, rozbawiłeś mnie, tylko, z e mi uczucia nie są do tego potrzebne

trudna sytuacja, chce się z nim spotykać,ale teraz to będzie trochę chore. To fajny, przystojny i inteligentny facet, dobry w łóżku, niby marzenie, ale dla mnie to tylko kumpel/kochanek i tak zostanie

tak to jest z układami sexualnymi... zawsze jedna strona się zaangażuje i jest problem

Gość misslady
Dlatego takie uklady nie maja sensu, ani racji bytu na dluzsza mete. zawsze ktos sie zaangazuje za bardzo :o i cierpi.

Gość niekoniecznie szczęliwa
nie chce zakończyć tej znajomości, bo to odpowiedni facet dla mnie pod każdym względem, ale nie kocham go i żadnego związku tez nie chce

Gość całkowicie czarny kot
Niech zatem kocha. A Ty głosno mów jakie masz plany dotyczące waszej relacji. Z wyznaniem nic nie rób. No bo co możesz zrobić? :-) To kwestia jego decyzji, czy będzie chciał brnąć w relację z Tobą.

Gość moskala
ech, to lepiej jednak ogranicz kontakty z nim. skoro się zaangażował będzie mu coraz ciężej jeśli dla ciebie to tylko układ. a swoją droga skoro to taki fajny facet czemu nie chcesz z nim spróbować? układy typu friends with benefits bardzo wypaczają emocjonalnie, uważaj by się to źle dla ciebie nie skończyło

Gość Wróżka Anna Aniela
ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY. W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5 ZŁ. W FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNIE 7 ZŁ. - OBSZERNIE. anna_anielaa65@wp.pl