Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatusze@

i co dalej???

Polecane posty

Gość kwiatusze@

Witam wszystkich serdecznie:) mimo iż jestem młoda to jestem juz po rozwodziie,z mojego małżenstwa mam dwóch slicznych chłopców 6 i 4 latka:) pół roku temu poznałam faceta,od samego początku wiedział że jestem po przejsciach i mam dzieci:) nie przeszkadzało mu to,spedzalismy razem wsplnie bardzo duzo czasu i było wspaniale.Moi mężczyzni sie bardzo polubili.... któregos dnia dostał propozycje pracy daleko....2 tysiace km od nas,fajne zarobki i wogóle -zdecydowalismy ze pojedzie.....minęły dopiero trzy tygodnie,a ja usycham z tęsknnoty,wiem ze jemu tez nie jest łatwo.Dzieci często pytają o niego,3 czasami 4 razy w tygodniu rozmwiamy na skype piszemy smsy ze sobą i maile,wiec kontakt jest....ale mi jest tak bardzo żle bez niego,tak pusto i beznadziejnie:( przeraza mnie mysl ze dopiero w styczniu przyjedzie i to tylko na dwa tygodnie:) w zeszły poniedziałek zapytał sioe mnie cos ważnego,tak mi sie bynajmniej wydaje ze waznego,ale nie wiem jak mam to interpretowac,otóż czy chciałabym wyjsc za niego?? czy wziełabym z nim ślub,?? troche mnie zszokował tymbardziej bo przez skypa,a jak tu był to nic takiego nie myslelismy powiedzcie mi jak mam to odebrac??? czy on mi sie oswiadczył?? wiem ze jest zazdrosny bardzo i może sie bał ze ktos mnie sprzątnie mu spod nosa??? i jeszcze co mnie martwi czy nie za szybko sie wpakowuje w taki powazny związek,przeciez ja jestem dopiero 3 lata po rozwodzie.......ale wiem ze go kocham i on mnie tez i rówież moje dzieci:) doradzcie mii prosze co sądzicie o mojej historii bo ja jak na razie mam wielki metlik w głowie

Gość kura bura
Zależy mu na tobie!