Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogłupiały

co za debile w banku zachodnim

Polecane posty

Gość ogłupiały

Ja mam lokatę w BZ, że mieszkanie mogę za to kupić. A jakaś idiotka stamtąd wydzwania, bo oferty kredytowe przygotowała specjalnie dla mnie:o Nie wiem kiedy ludzie nauczą się w tym kraju myśleć:(

Gość musi wyrobić normę
każą jej, a że dane Twoje ma, to dzwoni.

Gość ogłupiały
jak mam moje dane, to widzi, że mam własną kasę:classic_cool: Chce mi moje ieniądze pożyczyć? Po to latami studiowała?

Gość oh lala :D
hahahaha :D no to faktycznie niezły zonk

Gość chwalisz sie czy zalisz??

Gość podłaczam sie do towarzystwa
kiedy ty nauczysz sie myslec ? Nie wiesz ze kredyty sa dla tych co sa w stanie je spłacic ? Co z tego ze masz lokate ? Moze byc zabezpieczeniem kredytu A kredyt dzieki temu ma nizsza prowizje i oprocentowanie To wszystko ma sens trzeba tylko pomyslec Chyba nie sadzisz ze zadzwonia do pani Leokadii któta ma 700 zł renty i 60 zł zasiłku z MOPS u ?

Gość ogłupiały
nie potrzebuję pożyczek, skoro mam ksę. Logiczne?

Gość jak mozecie pisac
Po to latami studiowała? nie obrazaj jej, nie jej wina. jak ty bys studiował latami, to moze bys wiedział, ze byle wydzwaniajacy z oferta to osoba z call center, ktora NIE MA DOSTEPU do twojego konta. ma tylko imie, nazwisko, nr tel i oferte ktora musi przedstawic. a dwa: kredyty nie sa dla biednych. a fakt posiadania pieniedzy na koncie nie oznacza, ze nie bierze sie kredytów. ja na koncie tez mam, a kredyty biore regularnie - na projekty, ktore potem sprzedaje i spłacam kredyt za jednym zamachem, zwraca sie wielokrotnie. wiec bardzo prostolinijne myslenie masz.

Gość maliboo
oglupilaly to ze ktos ma kase na koncie nic nie znaczy, bo ona moze byc potencjalnie przeznaczana na rozne rzeczy np. na rozkrecenie firmy, a dodtatkowo na dom albo polowa kasy idzie na rokrecenie firmy, polowa ma byc z kredytu ;) a tak w ogole wyaje mi sie, ze jestes nieinteligentnym nowobogackim ;)

Gość ogłupiały
jestem emerytem i bank o tym wie:) A wykształcenia mam więcej, niż wy wszyscy po tych swoich zaocznych:o

Gość maliboo
wyksztalcenie nie stanowi o inteligencji ani madrosci ;)

Gość etrwa
ogłupiały - widać że kompletnie nie masz pojęcia o finansach i co z tego że masz kase ludzie mają milion na koncie albo więcej i biorą kredyty pało wtedy ma 3 miliony a daw z odsetek spłaca weź sie wsioku kurva :-D poziom wiedzy niektórych jest równy drugiej klasy podstawówki

Gość marzenie zimowe
przecież napisał że jest emerytem, osły:o

Gość etrwa
ja gdybym miała 3 bańki na koncie to tym bardziej wziełabym kredyt prowadzi sie życie na poziomie, dom niezły to już 2 bańki reszte można dobrać i bez pracy spłacać ja piedvole :D ty tępy dziadu,pewnie nawsi sie wychowałeś razem z krowami w stajni i myślisz że jak uciłałeś troszke pieniążków to jesteś panisko:D

Gość etrwa
z dużej kwoty jest duże oprocentowanie nie musi pracować ale tępe jełopy :-D widzą tylko uciułane pieniązki i pewnie jakąś dziure może za to kupić i sie szczycić

Gość ogłupiały
ciekawe, bo jak powiedziałem waszej koleżance, że mam lokatę i nie będę własnych pieniędzy na procent od niej pożyczał, to sie zmyła bez pożegnania:D Tak się na finansach znacie. TEORETYCZNIE:D Na bluzganiu, jak widać lepiej:classic_cool:

Gość ogłupiały
Co innego przedsiębiorstwo, co innego emeryt. A bank wie who is who Byłem pilotem, od siana daleko:)

Gość na bluzganiu to ty się znasz
wyzywasz jakąś dziewczynę od idiotek i wypisujesz to potem po fotach kobiecych....chyba na rozum ci padło po tym pilotowaniu :O

Gość na bluzganiu to ty się znasz
po forach i jak tak myślę, to pilot do telewizora to niezła zabawka nie? :P

Gość ogłupiały
Córciu, czy ty sprzątasz w BZ-cie, że tak się rozjuszyłaś? Jak jesteś taka narowista, to sobie chłopa poszukaj, może cie utemperuje, szczeniaro:D:D:D

Gość maliboo
nie ma co, oglupialy to pilot na poziomie:D zaden porzadny facet z duza kasa na koncie nie nie zakladalby takich debilnych topikow :p