Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onimana07

problem z potem

Polecane posty

Gość onimana07

Ej mam problem bo czesto sie poce mimo ze nie wykonuje jakiegos wysilku fizycznego (cholera ja sie poce teraz piszac ten post) to jest bardzo zenujace bo mam tak od dluzszego czasu musze chodzic w bluzach nawet w lato bo widac moje plamy na bluzkach nie wiem co robic stosowalam rozne antiperspiranty i ni myje sie rano i weczorem i nic poce sie na dlonieach i pod pachami mi mo ze nic nie robie prosze o rady i nie smiejcie sie:)

Gość lubiewo
albo chodz bardziej odslonieta, albo po prostu sie nie przejmuj. Ludzie sie poca. I co? jest roznica miedzy poceniem sie a smierdzeniem potem.

Gość onimana07
ale jest roznica tez miedzy zwyklym poceniem sie a poceniem sie na maks nie moge zalozyc fajnej bluzki bo odrazu mam na niej plamy

Gość onimana07
slyszalam o nim no ale czytalam tez ze jak sie go uzywa nie mozna sie golic a to odpada

Gość onimana07
oo to calkiem zmienia postac rzeczy dzieki:) a jets on skuteczny

Gość onimana07
jest skuteczny i ?

Gość pararara tiru firu
polecam antidral na problemy z potem:D w aptece cos ok 20zl, naprawde godny polecenia:)

Gość wwrrr
Na niektorych antidral dziala tak mniej wiecej na dwa tygodnie, tzn raz uzyjesz, kilka dni spokoju, potem znowu, a potem przestaje dzialac calkowicie. Sama tak mialam i czytalam sporo takich opinii - najpierw zachwyt, potem wielkie rozczarowanie. Mnie w dodatku bardzo podraznial skore, stosowalam na noc i ledwo spac w nim moglam, tak swedzialo.

polecam etiaxil ok 45 zl w każdej aptece.skuteczny w 100% dostępny w dwóch wersjach,normalny i do skóry wrażliwej,pozdrawiam:)

U mnie rozwiązał problem :) Stosowałam go raz na dwa-trzy dni w efekt super. Po skończeniu jednej buteleczki (a starczyła mi na bardzo długo - kilka miesięcy) problem się w ogóle zmniejszył. Teraz stosuję zwykły antyperspirant i jest ok. Ale jeśli mi ten problem kiedyś znowu zacznie przeszkadzać to na pewno wrócę do Antidrala :)

polecam etaxil.miałam ten sam problem.kosztuje ok.30 zł.w aptece.skuteczny.uzywa sie go wieczorem na umyte pachy,bardzo dobrze wytarte.muszą byc suche.mozesz nawet suszarka podsuszyć.jak nbie bedą idealnie sucge,to po muzyciu dezodorantu bedą cie swędzieć pachy.też po goleniu uzywać na drugi dzień.polecam.

Gość onimana07
dzieki za pomoc pozdrawiam :*

Gość Weroniamala
Nikt z Was nie słyszał o Mira Dry ? Przeciez wykonujecie jeden zabieg i problem z potem na dobre do konca zycia znika… Ludzie zyjecie w XXI wieku. Oczyiwscie koszt trzeba poniesc bo to kosztuje 4900, ale moj brat mial taki problem i juz go nie ma, a pieniedzy nie zaluje. Oddalby dwa razy wiecej zeby tego problemu nie miec. Jak chcecie wiecej informacji gdzie to robia w Polsce to mowcie - napisze.