Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwina 333

pomóżcie

Polecane posty

Gość Malwina 333

Haloooo pomóżcie ! Kochałam się wczoraj z chłopakiem i on spuścił się nie do mnie a do chusteczki . I później wytarł swojego członka chusteczką i robił mi palcówkę czy jest możliwość abym zaszła w ciąże ze jakieś plemniki zostały na palcu??

o kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....to nawet lepsze, masz 10/10 za głupote

TYLE RAZY PISALAM I ZRESZTA NIE TYLKO JA, CZY TAK CIEZKO RUSZYC DUPE DO APTEKI I KUPIC PIERDOLONY TEST, SKAD MAMY KURWA WIEDZIEC CZY JESTES W CIAZY CZY NIE JA PIERDOLE, TEST KOSZTUEJ 11 ZŁ...KUP I SE SPRAWDZ A NIE ZAWRACASZ DUP[E TAKIMI PYTANIAMI....

Gość Malwina 333
jak moge kupic test jak to za wczesnie to sie stalo wczoraj

Malwina 333 no możliwe że jesteś w ciąży , jak koleżanka napisała wyżej poczekaj pare dni i kup test

a skad my to mamy kurwa wiedziec, co kafeteria top wrózki, puknij sie dziewczyno, kup za 3 tyg test i daj se siana z takimi pytaniami na kafe, troche wyobraxni kobieto...zastanów sie gdzie pytasz...skoro ty tego nie wiesz, to skad my to mamy wiedziec...dzizas....

Gość Malwina 333
kafeteria jest od pytan na rożne problemy a jesli Cie to co napisałam to po co kurw..a odpisujesz!

bo to głupie....mega glupie zadawac na kafe ptanie czy jestes w ciązy...tak jakby kafe byla jasnowidzem...fakt, wszycy inni to zlewaja, tez bede...nera