Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uważajcie, bo ja się dałam

provea

Polecane posty

Dałam się zrobić pierwszy raz, ale to chyba przez hormony. Otóż jak odbieracie przy porodzie pudełko z prezentami to sprzedajecie swoje dane i zastanawiam się czy nie zrobić dymu. Moje dane ma wiele firm m. in. ridest digest czy jak to się zwie, no ale w to się nie dam zrobić chociaż już dostałam przesyłkę z cudownym kluczem hehe. Ale wracając do tematu. Zadzwoniła do mnie Pani z firmy provea (metoda działania taka jak ridest digest tylko gorsza, bo nie przesyłają towaru) i namawiała na gacie. Oczywiście zamówiłam, żeby się trochę ukobiecić po tych ciężkich miesiącach, zersztą cena atrakcyjna. Dostałam list, że najpierw prześlą mi to co zamawiałam a potem co 10 tygodni będę dostawać następne gacie już drogie a jak nie chce to po każdej przesyłce katalogu będę musiała zrezygnować. Już się wkurwiłam i zadzwoniłam tam i mówię, że nie chce więcej tylko raz no i bardzo miła Pani mówi tak już wpisuję rezygnację. No i czekałam na te gacie ponad miesiąc i dziś dostałam upomnienie za nieuregulowanie rachunku za przesyłkę, której kurwa nie dostałam. Zresztą na forach ludzie piszą o takich samych przypadkach wystarczy wpisać w google provea. Porażka, idę na policję no i jeszcze do rzecznika ochrony praw konsumenta odnośnie tego pudełka, że przekazuje moje dane oszustom.

Jak odbierzecie tel z tej firmy to nic nie zamawiajcie, bo potem to już użeranie się, ale ja im pokażę.

Gość nękana
Ja mam taki problem z tą firmą bo skądś wzięli mój numer telefonu i wydzwaniają kilka razy dziennie z zastrzeżonego numeru, nie odbierałam wogóle, raz odebrałam, powiedziałam żeby dali mi spokój to był spokój dwa dni i od wczoraj znowu wydzwanoiają a ja nie mam ochoty odbierać i się z nimi użerać. co mam zrobic?