Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woirle

Zostawiłem dziewczyne!!!

Polecane posty

Gość woirle

Moja dziewczyna uwielbia dyskoteki ja natomiast nie znosze! żadnych imprez. Więc powiedziałem dziewczynie że nie pójde bo tego nie lubie a ona się obraziła to powiedziałem jej żeby się wypchała. Ja nawet na wesele ide z przymusu, mnie wystarczy spotkanie w kilkuosobowym gronie.

Gość i dobrze zrobiłeś
szkoda ciebie dla puszczalskiej co łazi na chłopów.

Gość woirle
Wiem że dobrze zrobiłem, ja nie lubie dyskotek a jednak wiele dziewczyn te głupoty uwielba. Dzisiejsze kobiety schodzą na psy.

Gość hehehe cool story bro
Zeby sie wypchala, ladnie ja szanowales:>

Gość woirle
Chciała na mnie wymusic bym szedł na dyskoteke a wiadomo że tam tylko najgorsze elementy chodzą. Ja się brzydze tymi którzy tam zaglądają i jak robi mi awantury z tego powodu to niech się wypcha.

Gość dziewczyna co lubi tanczyc
i dobrze ze sie rozstaliscie, ty znajdziesz jakas domatorke a ona kogos z kim bedzie mogla sie bawic. ja nie przepadam ze dyskotekami ale na weselach czy innch tanecznych imprezach lubie potanczyc a moj facet jaest taki jak Ty. Znosze to dzielnie ponad rok ale zaczyna mnie to meczyc powoli. mam dosc siedzenia na tylku ale rozstac sie z tego powodu nie chche.

Gość Ol rajt1
Ale z ciebie autorze stary malenki,piszesz jakbys byl wampirem,ktrory zyl w roznych czasach,i jeszcze podkreslasz walory w ktorych czasach kobiety byly lepsze