Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarobiona

oddam suknie ślubną

Polecane posty

Gość zarobiona

Oddam śliczną, delikatną suknię ślubną Julia Rosa 87 kolekcji MYSTIQUE (model z 2008r.) zakupioną w salonie Tylko Ona w W-wie, po gruntownym czyszczeniu chemicznym. Suknia jest w kolorze ecru, z tafty ze wstawkami w spódnicy z prawej strony (inaczej niż na zdjęcu) i na gorsecie z delikatnej koronki. Dodatkowo dokładam koronkowe bolerko zakrywające plecy i ramiona. Suknia zapinana jest na suwak zamaskowany małymi guziczkami zapinanymi na pętelki. Suknia była założona tylko raz. Niestety posiada 2 niewidoczne małe plamki, i niestety przy czyszczeniu chemicznym pozbyłam się guzików z tyłu sukni. Chciałabym aby trafiła ona do osoby której nie stać na sukienkę ślubną. rozmiar: 38 wzrost: 167cm + wysoki obcas kolor: ecru producent: MYSTIQUE model: Julia Rosa 87 kolekcja: 2008 Kontakt; GG 9314594

Gość Mastariaaaa
Nie chcę. Po co mi? E babka jak bede chciała tako suknie to se sama uszyje. A kysz miastowa krowo!!!

Gość ghttrytruy
to istnieją jeszcze ludzie którzy coś oddają za darmo:) normalnie szok, oby tylko nie trafiła do naciągaczki która ją weźmie a potem sprzeda

Gość ghttrytruy
to ty chciałaś ją w marcu sprzedać za 1000zł??

Gość ja chceeeee

Gość zarobiona
Nie to nie ja chciałam ją sprzedać w marcu za 1000zł. Ogłoszenie już nie aktualne. Znalazła się dziewczyna która ją ode mnie weźmie.

Gość khkhjkhjlkl
też widziałam że autorka kłamie, bo ogłoszenie słowo w słowo

Gość sukienka ładna
ale ty kłamczucha