Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawusinskaaaa

spoznienie w przyjmowaniu

Polecane posty

Gość ciekawusinskaaaa
mam 26 lat moja droga, to teraz sobie policz sama i nie obrazaj nikogo a na dziecko jeszcze przyjdzie czas..nie wszyscy musza miec dziecko od razu po 20stce, poza tym kariera naukowa jest dla mnie wazniejsza

Gość xcsacac
hmmm... raczej branie tabletek w wieku 17 lat bardziej w normie niz w wieku przed 30 :) np po to by wyregulowac okres lub gdy ma sie bolesne miesiaczki albo zwyczajnie zapobiegajac ciazy

Gość xcsacac
to nie wiem jakim musisz byc paszczurem, ze dopiero teraz jestes w stalym zwiazku, jak twierdzisz.

Gość ciekawusinskaaaa
to Twoje zdanie, moje jest inne w kwestii stalosci czy tez niestalosc zwiazku przyjmij do wiadomosci, ze sa ludzie, ktorzy maja inne, wlasnie zdanie, niekoniecznie zgodne z Twoim

Gość xcsacac
ej, dobra. bo jest wiele ciekawszych watkow. dopracuj swoje klamstwa, dziewczynko. daje ci max 18 lat :*

Gość ciekawusinskaaaa
hahaha z okresem mialam wszystko ok, niemal bezbolesne miesiaczki itp wiec nie bylo podstaw do tabletek kiedys ich nie chcialam teraz, to nie bralam, stosowalam prezerwatywy i jakos wyszlam na tym dobrze, dzieci nie mam. P.S. widze, ze zdajesz sobie sprawe z glupot jakie piszesz, gdyz przechodzisz od razu do obrazania kogos, widac,iz pisze z kims mlodszym i niemajacym mocnych argumentow w rozmowie, a nawet nie majac ich w ogole