Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Palec jebalec;DD

Prosze o skomentowanie mojego zycia Seksualnego

Polecane posty

Gość Palec jebalec;DD

A wiec tak zacznę od tego że wydaje mi się że zjebałem sobie dzieciństwo..A wiec mam 15 lat (jestem facetem) i do tej pory miałem 14 partnerek seksualnych...Zaczynało się niewinnie..Buziaki itp...Moja pierwsza partnerka nie była z byt ładna.. Wgl balem się ładnych dziewczyn Z bożki nie była paskudna ale nie miała wszystkiego czego trzeba.Byłem ogólnie nie śmiały.Ona była starsza o 2 lata (zacząłem współżyć kilka dni po 15 urodzinach...).Była dziewica zaprosiła mnie na chatę.Buziaki gra wstępna itp.Kolega mnie nauczy ze nie ważne po co ważne zęby w portfelu mieć durexa teraz mu za to dziękuje:P Zaczęła się jazda bez trzymanki.. Wsadziłem jej rękę w majtki na początku miała opory całowałem się z nią i jakoś poszło.Czułem ze mi kiepsko idzie ta palcowa bo cipka nie była mokra.Postarałem się kilka orgazmów za pomocą paluszka.Postanowiłem wyciągnąć małego :P dziewczyna sie wystraszyla (moze dla tego ze byla dziewica albo dla tego ze mam chuja 18 cm sam nie wiem).Zaliczona baza...długo z nią nie bylem i były kolejne i kolejne.Sex strasznie łatwo mi przychodził nie musiałem się długo o niego prosić.

Gość Palec jebalec;DD
Az do teraz mam prawie 16 lat...Po za tymi stosunkami wiele się nauczyłem o kobietach i o ich potrzebach sexulanych PS:Duzo ludzi będzie pisało ze jestem pierdolnięty,chory,że zabrałem się do tego za wcześnie i ja takich ludzi nie potępię bo każdy ma swoje zdanie:) Tak na marginesie sry za błędy i żeby nie było jak na 15 lat wyglądam na starszego:PP

Gość Palec jebalec;DD
Ja to pisałem od szybkiego palucha;d dosłownie z 7 min:D jak bym strasznie chciał się rozpisywać napisał by książkę:P

"Postarałem się kilka orgazmów za pomocą paluszka." Buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Marzyciel :D Śmiem twierdzić, że orgazmu na oczy nie widziałeś :p

Gość Ontelier
A ja smiem twierdzic ze jak by krowy majtki nosily to w zyciu bys pizdy na oczy nie zobaczyl.

To żeś mnie rozbawił! Kilka orgazmów za pomocą paluszka? Śniło ci się chyba, że seks uprawiałeś ^^