Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikammmm

nie rozumiem ...

Polecane posty

Gość monikammmm

przez rok pisałam z facetem na czacie. nagle przestał się odzywać. byłam rozżalona, ale tłumaczyłam to tym, że nie będzie przecież wiecznie ze mną pisał. po dwóch tygodniach milczenia dostałam maila od niego. odpisałam. i dalej na razie cisza. jak myślicie, facet pomylił maile, czy rzeczywiście się stęsknił, bo już nie wiem co mam o tym myśleć totalnie !

Gość monikammmm
nie

Gość tyui9uy
No jak. Powiedzialam sobie nigdy wiecej znajomosci inernetwych. 3 miesiace rozmow.Potem 1 spotkanie.I chyba mnie strzelilo. Czuje ze po naszym 1 spotkaniu konatkt sie zmniejszyl. Niby pisze dalej sms czy odzywa sie nagg.Ale jest inaczej.Mamy mniejszy kontakt.A wczesniej codziennie wieczorkiem pisalismy na gg.Od naszego spotkania nie ma g wieczorami na gg. Jak napisze sms to zawsze odrazu odpisze. Zaproponowalam mu spotaknie 2 i zgodzil sie. Dzieli nas odleglosc. Ja musze zapomniec ale jak. Korci mnie na gg zerkam czy jest czy zostawil wiadomosc.Patrze na telefon czy napisal sms. Mam 25 lat a czuje sie jak malolata.

Gość monikammmm
namawiał kilka razy na spotkanie, tylko ja byłam sceptycznie nastawiona i nie chcialam przenosic tej znajomosci do reala. ale dalej pisalismy mimo to. a jak mi ostatnio zaczelo zalezec na spotkaniu, to jemu chyba juz mniej bo wlasnie przestal sie odzywac :( dodam moze ze mam 24 latka a on 35 ehhh

Gość monikammmm
wiem wiem ... wiem że nikt nie bedzie wiecznie czekał az sie zdecyduje na spotkanie. nio odezwał sie po tych 2 tyg. nie pisania, ale mail brzmial tylko "hej słodka" :) i juz sie zaczynam zastanawiac czy przez pomyłkę nie wysłał tego do mnie :) ale odpisałam i czekam cierpliwie na jego krok ... ehhhhhhhhh :):)

Gość tyui9uy
A powiedz poruszaliscie kiedys teamt seksu. Jak was dzieli odleglosc?

Gość monikammmm
dzięki bardzo, również pozdrawiam serdecznie :):)

Gość monikammmm
tak pisalismy o seksie też troszkę dzieli nas jakies 70 km

Gość tyui9uy
Ale zobacz odzywa sie 1.Codzinnie pisze mi sms.Dzis odezwal sie 1 na gg.Chwilke tylko pogadalismy bo szedl na zakupy. Napislaam do niego wieczorem sms czy edzie na gg odrazu odpisal. Nierozumiem jego zachowania.