Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wilczyca20

Płaczliwy czwartek.

Polecane posty

Zespół rockowy. Nie no, skoro kumple przychodzą to pewnie będą grac całą noc.. A nawet jeśli nie, to czułabym się nieswojo biegając rozczochrana w piżamie przed jego kumplami :D Rozmawialiśmy już kiedyś o tym i sam przyznał mi rację. Młodzi bardzo jesteśmy, ja mam 18, on 19.

No to już dojrzały, dorosły facet :) Ja zachowanie mojego tłumaczę czasem właśnie młodym wiekiem. Poczekam trochę a jeśli dalej będzie taki no to hmm..

No jest jeszcze młody i głupi , ja własnie dlatego zdecydowałam się na związek z Nikiem, bo tak mu na imię przez to, że jest starszy

Niko ma na imie, hehe a przez to ze jest starszy zdecydowalam sie na zwiazek z nim, ja musze spadac narazie, bo mama chciala film zobaczyc :) Odezwe sie potem :) Trzymaj się :)

No ja już jestem mama pooglądała i w ogóle , wieczór mija bez większych ekscesów jutro mój łowczy popołudniu przyjedzie no i nareszcie go przytule ;)

Moja sobota minęła bbaaaardzo nudno. Ja też jutro jestem już wstępnie umówiona, tylko nie wiem na którą godzine, bo mój luby nagle przestał odpisywac. Nie mam już sił :P

Moja sobota minęła bbaaaardzo nudno. Ja też jutro jestem już wstępnie umówiona, tylko nie wiem na którą godzine, bo mój luby nagle przestał odpisywac. Nie mam już sił :P

Widzę, że dzisiaj musiałaś mieć ciekawy dzień, bo nic nie naszkrobałaś :) Do mnie przyjechał mój łowczy pojechaliśmy do niego , posiedzieliśmy, potem do jego siostry ( do klubu gdzie pracuje) na piwko pojechaliśmy no i odwiózł mnie do domu, bo po tym wypadzie w góry zamiast wypoczęty wrócił wykończony ;D mówił mi, że całą noc nie umiał zasnąć hee , ogólnie dzień minął super , a jak u Ciebie :)

Gość oaoalalaknadevyf ev
:D