Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wilczyca20

Płaczliwy czwartek.

Polecane posty

Gość Orzełek w koronie
Przestancie wiec myslec na "nie" bo mozna przez to sciagnac cos zlego. Cieszcie sie szczesciem i partnerstwem. Ja juz chyba stracilam nadzieje.

Znaczy się on mnie nie olewa. Po prostu się z nimi spotyka. Dosyc często.. Rozmawiałam z nim już o tym, doszło nawet do poważnej kłótni. Powiedzial, ze jest typem człowieka, ktory musi sie spotykac ze znajomymi. Ja jestem bardziej typem samotnika. Wole posiedziec sobie w domu z dobrą książką. Kilka razy mnie ze sobą zabierał, ale nie było to dla mnie nic specjalnego. Co to za przyjemnośc siedziec to towarzystwie prawie samych samców, wlewac w siebie litry alkoholu i pitolic Bóg wie czym. Rany, jak on ze mną wytrzymuje? :D

Orzełek w koronie - Z tego co piszesz myślę, że rozumiesz i nas. Ty nie widzisz nadziei my się obawiamy , głowa do góry :)

Dancing_Queen - Faceci nie potrzebują " kuli u nogi " bez obrazy :) Wydaje mi się, że właśnie to go do Ciebie ciągnie, że może mieć " spokój" i posiedzieć sam z kolegami , ja znów zawsze jestem obok, może obawiam się, że się znudzi ? nie wiem.

Wilczyca - może.. Faceci ponoc nie lubią kiedy kobietą ciągle "krąży" wokół nich. Ja osobiście nie mam nic przeciwko krążeniu wokół mojego faceta non stop :D Mogłabym się z nim widywac codziennie. No, ale może czasem trzeba na chwilę od siebie odpocząc. Choc nie powiem, zaczynam się obawiac, ze w koncu kumple staną się wazniejsi :( Juz bym chyba wolała zeby nie miał tych kumpli i tylko ze mną się widywał! hahaha, gadam jak jakiś psychopata :D

Dancing_Queen No gadasz jak zazdrosna kobieta , a nie psychopata :P Hehe , ja głupieje , bo mój wyjechał z ojcem i znajomymi w góry na weekend , nie pojechałam z nim tylko dlatego, że pojechał w celach łowczych :P Ale już pragnę, żeby była niedziela :D

No wytrzymam przecież nie mam innego wyjścia hehe, w niedziele za to będę najszczęśliwsza na świecie , za nie dlugo rozstaniemy się na dwa tygodnie, wyjeżdżam do Polski odwiedzić rodzinę. To chyba wytrzymam, bo przecież jadę do mojej ojczyzny, jadę zobaczyć się z ludźmi których kocham :) Niech popijaczy troszkę jutro wpadnie i Cie przytuli ;)

Gość **luna**
Dziewczyny, ale czy coś jest nienormalnego w tym, ze chce sie z kims widziec codziennie? ze co? ze komus mozna sie znudzic? a co maja powiedziec pary, ktore mieszkaja razem od lat? nie dajmy sie zwariowac z tym wszystkim. zdrowy rozsadek trzeba zachowac.

**luna** Może i masz racje, ale ja jestem ze swoim 4 miesiące, on sam do mnie chce przyjeżdżać i tak dalej, jednak to jest krótko, na początku związku moze to nie dobrze dla niego robi

Gość Orzełek w koronie
Rozumiem was dobrze, ogolnie to ostatnio znowu sie przejechalam i teraz to nie wiem czy bede mogla komus zaufac, zreszta i tak nikogo sensownego pewnie nie poznam;)

Gość **luna**
wilczyco, jesli to jest TO to nikt nie liczy godzin, smsow, nikt nie gra... sa czyste intencje... :)

Orzełek w koronie - Znajdziesz na pewno :) Powodzenia Ci życzę !!! a zaufanie przyjdzie z czasem, dla kogoś kto na nie zasługuje **luna** Dajcie jej wódki , bo dobrze gada :] Podnosisz mnie na duchu :P

Gość **luna**
wilczyco, pije piwo i nie bede mieszac, ale dzieki :D ;)

Gość **luna**
Akurat pije zywca ;) Twoje zdrowie wilczyco tam na obczyznie :) Ale Grecja to piekny kraj, mam sentyment wielki :)

Na dłuższą metę nudny. Jedzenie zupełnie inne - sto razy gorsze Nawet piwa dobrego tu nie mają. Niestety jestem też palaczką i nawet papierosy tu są do dupy. A te gorąco.. Daj spokój.

Gość **luna**
To swietny przyklad tego, co i na grunt damsko meski mozna przelozyc- ogrodek sasiada zawsze wydaje sie lepszy. A niekoniecznie musi wlasnie :)

Dancing_Queen - Rączki go za bardzo swędziały i dziub mu gnił od brzydkich słów w moim kierunku

Gość Wilczyca 20
Gdzieście się podziały drogie forumowiczki ? :)

Dancing_Queen - A ja zasnąć nie mogłam, jak mi mija sobota hmm tak samo jak Tobie w samotności , ale bywa no :D hehe dopiero jutro mój łowczy do mnie wraca :)

haha :D Ja mam gwarancje, że żadnej nie upoluje, pojechał z ojcem , a mam z nim dobre kontakty, a czemu Twój men dzisiaj nie przybędzie ?? :]

Mój poszedł na próbę swojego zespołu, a potem na noc zaprosił jakichś kumpli.. Trochę to dziwne, że nie zaprosił mnie, bo nie mamy zbytnio okazji do wspólnych nocy (mieszkamy osobno), ale nic nie mówię. Chociaż nie wiem, czy nie powinnam się o to trochę porzucac ;)

Może bardziej delikatnie zwrócić uwagę ?? :) Próbę zespołu co gra ?? :> Moim zdaniem powinien Ciebie też zaprosić, chyba że wiesz męskie pogaduchy :D:D Ile masz lat tak wgl ? i twój ?? :}