Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werkaszperkasa

brak wpisu w indeksie ... dziekanat nieczynny ;/

Polecane posty

Gość werkaszperkasa

Co robic w takim przypadku ? Wykladowcy nie bedzie do pierwszej polowy pazdziernika, a indeksy mamy zdac do konca wrzesnia. Nie mam wpisu jednej pindy jak i kilka kumpelek z roku, bo pancia kiedys na konsultacjach sie spieszyla i nie miala czasu wpisac. A teraz okazuje sie ze na L4 POSZLA;/ Co u Was dzieje sie w takim przypadku na uczelni ? Na wirtualnym dziekanacie oceny juz mamy, jedynie w indeksach nam brakuje. Myslalysmy zeby podrobic podpis. Nawet nam wychodzi ...

Gość jakaona jaki on
Nie podrabiajcie! Bo sie wyda i wylecicie. SPytajcie w dziekanacie co robic. A najlpiej mailujcie do niej, moze sie umowice na miescie i wam wpisze. Pozatym jak macie w tym wirtualnym dziekanacie, to powinno jakby co wystarczyc

Gość ja tam kiedys podrobilam
i nie wyszlo. Ale strach mialam. Tez mamy na uczelni WD i tam oceny wpisane sa najwazniejsze. Indeks to taki dowod dla nas.

Gość TakaJednaStudiująca
ja mam takie chamstwo w dziekanacie,że by mi powiedzieli,że to moja sprawa bo leniom nic nie chce się załatwiac za studenta, normalnie poczekałabym z oddaniem indeksy do pzadziernika i nic pewnie by się nie stało

Gość z problemem studencina
a co jesli na swojej poczcie widnieje mi ocena pozytywna a koles nie ma mojej oceny w protokole? co mam zrobic? przeciez nie mam zamiaru zdawac jeszcze raz a poza tym nie jestem jedyna w takiej syt.

Nie przejmuj się. Jak wam wychodzi to najlepiej podróbcie podpis i będziecie miały spokój. Myślisz że oni tam każdy podpis weryfikują, jak mają kilka tysięcy indeksów? Na pewno się nie zorientują. Podróbcie podpis.