Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kadzidełko

Dziewczyny pytanie do was

Polecane posty

Dziewczyny powiedzcie mi jak spotykacie sie ze swoimi chłopakami w domu to co przyrządzacie do jedzenia?? Bo mnie juz brakuje pomysłów na jakies szybbkie i smaczne dania, a zazwyczaj siedzimy w domu wiec musimy cos zjesc:)

Gość osnmodnidisa
Jak twój chłopak lubi lody, to zrób mu loda.

też miałam z tym problemy naszczęście to już się skończyło bo jest juz po ślubie i teraz razem wymyślamy menu :-) Jeżeli chodzi o kolacje to robiłam: parówki, kiełbaski na gorąco, jajeczniczki, omleciki, pizze, kanapeczki, jajka na miękko, jakieś sałateczko różnego typu, risotto

Gość lizak trio
mi tez juz brakuje pomysłów. ja robie omlety, jajecznice, jajka gotowane, parówki gotowane, kielbaske smażoną, frytki, hamburgery własnej roboty, zapiekanki, pizze, kanapki najrózniejsze, naleśniki, salatki do chlebka, ciasta, deserki typu galaretki z owocami, nieraz jak mam chęc na wiecej roboty to robie jakies zrazy, kotleciki czy bułki z grzybami bardzo czesto robie tez takie kanapki pieczone. kromka chleba lub przekrojona bułka na to plaster wędliny, papryka, na to starkowany ser i do piekarnika na 10min, po wyjeciu polac ketchupem lub jakims sosem. bardzo proste i szybkie

Mój tez nigdy mi nie powie ze jest głodny i zebym cos zrobiła do jedzenia ale jak siedzimy tak poł dnia to przeciez wiadomo ze bedzie głodny tylko sie nie przyznaje. dzieki za podpowiedzi dziewczyny. Ze mnie za dobra kucharka nie jest ale bede próbowac. :)