Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalka87

nie potrafie łuku....

Polecane posty

to prawko mnie dobija ...już miałam dużo godzin a łuk mi nadal nie wychodzi....mam wrażenie ,że wszyscy na placu mają beke ze mnie;( każdy mówi ,że plac to pestka tylko ja jakos nie mogę tego opanowaqć....jestem załamana;(

Gość a mi gasnie na górce
szlag czlowieka moze trafic. Łuk mi wychodzi - jak zobaczysz pierwszy kijek po prawej zrob 1 obrot kierownica w prawo jak zobaczysz w lewym lusterku ze juz zrownasz sie z linią obroc z powrotem w lewo i trzymaj prosto do konca. to sprawdzony sposob

Gość VanZan
no potem mamy na drogach takich kierowców jakich mamy - przykład wyżej

Gość pomoc drogowa
Kiedy zobaczysz na środku szyby pasażera drugi pachołek cofając (ten kijek co jest w pachołku) daj jeden pełny obrót kierownicy i tylko obserwuj. jak coś to tylko lekko skorygujesz i gotowe

Gość pomoc drogowa
No i pamiętaj że jak będziesz na tej prostej to ustaw kierownicę na prosto

JAk mnie wqurwiaja takie wyuczone metody :O Dziewczyna ma się nauczyć ogólnie cofać po łuku, ja pierdolę a potem są wypadki przez takie matoły :O

To objawy groźnej choroby-otępienia umysłowego-to jak choroba alzheimera:O.Radzę rozpocząć od zdrowej diety i napisać czy nie ma się lub nie miało w paszczy plomb z rtęcia:P.

ja to nawet farta nie mam ...więc nie wierze,że tak szybko zdam... chyba ze sie egzaminator trafi spoko, jak mojej kumpeli , która tyle błędów zrobiła a zdała;( egzamin mnie przerazą ...to gorsze od nie jednej sesji czy obrony ;(((( nie mogę utrzymać samochodu ... jade jakimś slalomem czasami.

Gość VanZan
no i tłumaczenie przed policją - "jak to źle przecież na kafeterii tak napisali':)

ja jak cwicze z moim instruktorem to wszystko wychodzi ok ale jak poszłam zdawac to własnie na łuku zawaliłam.

To są efekty uczenia się na słupek w szybie... A lusterka w samochodzie to dla ozdoby są? Potem taki prawiekierowca ma gdzieś cofnąć i jest tragedia...

a wy zajebiści kierowcy jesteście tak ? nie wierzę , teraz jakby któreś miało podejśc do egzaminu to by nie zdało . no nie wychodzi mi łuk wyjeżdżam za linie i dupa. nie wychodzi mnie ten łuk i mnie wkurwia. i podejdę do egzaminu nie próbujcie mnie zdołować. same ideały tu widzę piszą.

To się nie wkurwiaj,weź ojca,brata, kolegę, kogokolwiek z samochodem i ćwicz , gdzieś na uboczu :O Na co liczyłaś?

a te metody . o których piszecie są ok chyba instruktorzy też tak uczą , więc nie wiem , czemu mądrzą się tu osoby , które mają prawko za worek kartofli ,teraz jest trudniej. nie ma jeszcze wyczucia inni potrzebują więcej czasu drudzy mnie , tylko ja się zaraz dołuję jak mi coś nie idzie.

tylko ,że nerwowa jestem jak chuj. dziś jadę na łuk ćwiczyć z moim chłopakiem.

Chójowych widocznie znasz instruktorów, taka :nauka" to ewidentne pójście na łatwiznę, wykucie się manewru na blachę. chój a nie nauka.skąd jesteś?

własnie zajebistego ma instruktora . wiadomo oni tak uczą ale potem każdy nabiera wprawy i robi po swojemu. osoby wyżej widzę też tak nauczane są . ja mieszkam 100 km od wawy , będę zdawać w Siedlcach.

Ja zdalam prawko w anglii, gdzie wszystkie manerwy robi na sie ulicy (gdzie jezdza samochody i kreca sie ludzie). Mozna, mozna. Metoda ze slupkami jest dla mnie glupota, bo pozniej jezdzac normalnie nie ma zadnych slupkow na drodze i co wtedy? Manerwy na placu sa dla mnie takze glupota. Uczac sie manerwow na placu pozniej wiekszosc z poczatkujacych kierowcow nie wie jak sie zachowac robiac tzw. koperte :O

Gość madziaaaaaaaaa:)))
a ja miałam egzamin 31sierpnia i zdałam za pierwszym razem haha :))) a łuk to prościzna.. trzeba po prostu w prawym lusterku patrzeć na linie i oto cała filozofia..

a juz najbardziej mnie wkurwiają takie osoby , które gadają ,że prościzna dla mnie nie:/ jeny...nie każdy ma do tego talent i potrzebuje więcej czasu, to się chodzą i chwalą ,że za pierwszym razem bla bla. w ogole nie lubię placu.

chociaż za pierwszym razem po przygotowaniu się do jazdy ruszyłam z ręcznym hah :P z tego stresu

to po jaki chuj się za prawko brałas??

a co kurwa zabronisz mi ? nie mam zamiaru ,żeby kasa przepadła a wiem ,że wszystkiego da się nauczyć. i weź wyjdź i się tu nie podniecaj ręcznym .

"a łuk to prościzna.. trzeba po prostu w prawym lusterku patrzeć na linie i oto cała filozofia.." ot właśnie i cała filozofia...