Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalka87

nie potrafie łuku....

Polecane posty

a mi łuk wychodzi na nauce jazdy idealnie, a już dwa razy oblałam go na egzaminie :o Nie wiem co ja wyprawiam, ale raz przypieprzyłam w prawy słupek a raz w lewy i to zaraz po cofaniu... :o Wyjeżdżam na nie wyprostowanych kołach (nie wiem czemu nie udaje mi się ich wyprostować, za pierwszym razem jak walnęłam w prawy słupek to nie dokręciłam raz w lewo, a za drugim razem jak kompletnie wjechałam na lewą linię to dokręciłam o raz za dużo) i to dlatego nie wiem cholera co ja odwalam :o Dajcie jakąś radę:o

az sie wstydze instruktorowi przyznac, co z tego, ze wykupie jazdy jak i tak luk znowu bedzie wychodzil pieknie, a na egzaminie lipa. Wydaje mi sie, ze luk na egzaminie jest zupelnie inny niz tez, co cwiczylam :o

pewnie slupki sa inne, co? :O Zmien instruktora - chyba najlepsza rada. Rada ode mnie : patrz na linie w prawym lusterku i jedz tak, aby na nia nie najechac - ja zdawalam bez slupkow.

''gosialicious lala w ogole w lusterka nie patrzysz?? To na co Ty dziewcyzno bedziesz patrzyla jesli bedziesz ten luk juz na miescie (po zdaniu prawka) robic? '' -kurwa jak mnie rozpierdlaa takie pierdolenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdzie kurwa na miescie potem bede miala egzaminatora ktory bedzie patrzyl na to zebym nie wyjechala centymetr za linie gdzie kurwa sie pytam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ludzie kurwa pomyslcie zanim cos pierdolniecie nie porownujcie jazdy po placu na egzaminie do jazdy na codzien !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gosialicious Nie fotel wyciagac, tylko Ty masz sie podniesc do gory -no to kurwa sama czytaj ze zrozumieniem!!! ja napisalam ze TO JA SIE WYCIAGAM I PROSTUJE NA MAXA !!! boze !!!!!!!!!!!!!!

mój mąż jest instruktorem i smieje się z takich metod "jak zobaczysz słupek to jeden obrót, itd" - nie wiem kto cie uczy, ale to cie na pewno do jazdy nie przygotuje bo jak bedziesz musiala na ulicy na zakręcie np cofnąć to żadnego słupka nie bedzie i spowodujesz wypadek. Musisz to czuć, ćwicz aż wyczujesz, od tego masz lusterka i po to masz sie odwracać. A twój instruktor to dupa jak cie uczy na pamięć, to nie historia by na blachę kuć, ani nie wzór matematyczny. Ptem sobie nie poradzisz an ulicy, a trudno żebyś sie uczyła majac prawko (jakims cudem), bo kogoś zabijesz na tym cofaniu. Uczyc sie masz juz terza PRAKTYCZNIE jezdzic, zmien instruktora, bo moze jakiegoś starucha masz czy coś.

zakłopotana, a ty w ogóle autem jezdzisz? bo ja codziennie od wielu lat, i czesto jest sytuacja gdzie musisz dokładnie wycofać, właśnie po łuku na ulicy wąskiej, lub na centymetry między dwoma autami, lub zaparkować tyłem właśnie i to jest ta sama umiejętność - patrzysz na lusterka by w nic nie pieprznąć, co z tego ze nie ma linii, moze być inne auto (nie masz wyczucia to nie wycelujesz), człowiek, krawężnik i rozwalisz zawieszenie. Widać ze mało jezdziłaś skoro uwazasz ze jazda tyłem po łuku nie jest przydatna!!!!! To trzeba umieć i koniec a nie na pamieć sie uczyc.

paulina bb - niech sie laska wyzyje, nawyzywa mnie od tepych, glupich i innych iksinskich, ktore pierdola glupoty. Tylko potem nie ja jebne w inny samochod, bo nie bede wiedziala w ktore lusterko patrzec :classic_cool: :classic_cool:

Zaklopotana ale się rzucasz :D Do tego nie masz w chój pojęcia a jeździe samochodem po mieście , pomodlę się żebym Cię przypadkiem nie spotkała gdzieś na drodze

chuja prawda na drodze nie stoi i nie patrzy na ciebie egzaminator i nie jedziesz pod presja i sresem ze mozesz nie zdac!!! juz byl taki temat i wiele osob najezdzalo na takie osobby jak wy nie nie ma co porownywac egzaminu do jazdy i mieli racje dlatego ja to powtarzam !@!!!!!!!!!!!!!

no wlasnie SAMOCHODY !! nie linie!!! co innego patrzec na egazminie na linie i jechac idealnie bo to egzamin a co innego jak masz obok auta i na nie patrzysz a nie na chujowe linie!! boze

Glupoty gadasz :classic_cool: Jesli umiesz cos zrobic to zrobisz to nawet i w stresie. Nie ma sie co tlumaczyc, ze przez stres nie zrobilam luku :O Jesli tego luku nie zrobilas to znaczy, ze go nie umiesz i tyle :O Z reszta idz walnij glowa w sciane i ochlon, bo widze takie emocje Toba szargaja, ze sama sobie zaraz krzywde zrobisz.

Gość Zakłopotana a ty się dobrze
czujesz? Może Relanium albo Nervosol by ci się przydał? :o

Gość madziaaaaaaaaa:)))
popierdolona jeździć nie umie i się rzuca :| chuj z tym dobrze,że my zdaliśmy :) haha

Gość mrożona kawa
wyuczone metody nie są złe- ja tez się tak uczyłam, ale najlepiej jak umiesz wyprowadzić samochód bez żadnych metod wyuczonych, ja za to nie umiem parkować tyłem

Gość gcccd
po luku sie jezdzi, ale nie takim - kazdy instruktor wam powie,ze luk na egzaminie nie wiadomo po co jest. fakt - inaczej mija sie samochod inaczej linie, ale przeciez nie ustawia wzdluz samochodow do roztrzaskania. a faktem jest, ze uczysz sie jezdzic, jak jezdzisz sam, majac prawko. masz do wyboru - albo lamac prawo i uczyc sie jezdzac bez prawka, albo wybulic mnostwo pieniedzy na godziny jazdy, bo 30 godzin to jest smiech na sali a nie nauka jazdy.

osoby mądrzące sie tu teraz by podchodziły do egzaminu parę razy za nim by zdały. a się mądrzą, cieszcie się ,że macie i nie zawracajcie dupy innym. ja mam prawko i się nie podniecam jak idiotka. i to prawda y , stres robi swoje , są osoby ,które łuk robią super a na egzaminie ze stresu dupa.

hahah tylko ze na jazdach mi zawsze dobrze wychodzi. prawda dlugo nie umialam łuku i dlatego nie zdawalam, ale jak poszlam do innej szkoly jazdy od razu wyjechalam na miasto, a potem po 3 miesiacahc znowu łuk. bo 3 miesiace nie jezdzilam wiec to normalne. dlatego teraz bede zmieniac miasto zeby nie czekac miesiacami na egzamin tylko 2-3 dni ;] jeeeeeeeeee

Gość nieukiuj
a mi gasnie 6 pazdziernika egzamin ja juz z 20 godzin wyjezdzilem i jak jezdze z kumplem po osiedlu czy gdzies na wiosce to idealnie wszystko wsiadam z instruktorem to nierownomiernie gaz i sprzeglo i gasnie instruktor sie wkuriwa ja wiekszego stresa lapie i pozniej z gorki nie patrze na znaki.. jestem pewien, ze nie zdam za 1 razem

nie możesz tak podchodzić do sprawy... bo wtedy faktycznie będzie ciężko... po prostu myśl co robisz, bądź spokojny - to TYLKO egzamin... nic Ci się nie stanie, nikt Ci nie zrobi krzywdy :) mój instruktor dobrze mnie przygotował do egzaminu, i nie miałem problemu... jestem z Krakowa, tu na prawdę ciężko zdać, ale mi się udało za pierwszym razem :) pozdrawiam pana Piotra z OSK www.adrena-l-ina.pl !!! na pewno wiele osób zdało głównie dzięki niemu ;)

Gość juiko
no i ja dwa razy na łuku oblałam.choc na jazdach mi to super wychodzi.tez mam wrazenie ze łuk na egz jest jakis inny.kto jeszcze?