Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rabbits on the grass

Moj facet woli gry sieciowe niz mnie

Polecane posty

Chodze wnerwiona od wczoraj i nie wiem co mam myslec. Moj facet non stop przesiaduje przed kompem i gra w jakies beznadziejne gry sieciowe,w ktorych poznaje nowych ludzi i bredzi z nimi cos na forach. Kazda wolna chwila a nawet ta, w ktorej powinien pracowac poswiecana jest przez niego na te cholerne gry. Kiedy zobaczylam wczoraj, ze jednak nie pracuje, i chcialam , zebysmy porobili cos razem, troche mnie zbyl, i poszedl gadac przez telefon z kumplem, a ja zobaczylam ze rozmawia przez gadu z jakimis laskami z tych cholernych gier i wysyla im buziaczki na dobranoc. A do innej koniecznie chcial nr gg bo go interesowalo co ta laska porabia w zyciu.... Nie wiem co mam myslec. Co Wy byscie zrobili ???

Gość SACC
Sporo gralem w takie gry, bylem nawet pare razy na 1 miejscu a na to trzeba wiele czasu:) rozmawianie na forach to norma, czasem jest to obowiazek, podobnie jak wymienianie sie gg, kazdy wlasciwie ma swoje gg jak i nr telefonu :) buziakami sie nie przejmuj zbytnio, wysyla sie je nie tylko do kobiet :) A co mozesz zrobic, chyba niewiele ale napewno nie mowic ze to glupie itp, to jego pasja, interesuje go to a ty to wysmiewasz, mozesz nie rozumiec ale to nie znaczy ze trzeba wysmiewac. Pogadaj z nim ale nie sadze zeby to pomoglo, moja dziewczyna byla w podobnej sytuacji kiedys. A i innych graczy tez bo o tym rozmawialismy

I ja grywam w takie gry od chyba 3 lat, ale tak różowo nie jest... Teraz gram w pracy jak mam czas. Granie w domu omal nie skończyło się rozstaniem. I nie chodzi tu o znajomych tylko o czas...

Gość utkill
ale masz kurwa problemy, przeszkadza to zerwij.

albo się sama też zainteresuj grami, albo mu pokaz że jest inna możliwość spędzania wolnego czasu albo wymień go na inny model

Gość SACC
a to ze sie interesuje osobami z ktorymi gra i spedza po pare godzin dziennie a i w nocy tez pewnie po kilka to nic dziwnego choc rozumiem ze mozesz byc troche zazdrosna. W czasie gdy on gra chyba najlepiej jesli zajmiesz sie soba, powiesz ze idziesz ze znajomymi do knajpy, niech poczuje sie troche zazdrosny albo ze moze cie stracic

Moj byly tez byl maniakiem.Potrafil do rana siedziec.Jego rekord to 3 doby bez snu :/ Wkurzylam sie raz i kilka razy poszlam sie popieprzyc z jego przyrodnim bratem skoro on mi nie dawal bo wolal grac.A w co gra ten twoj? Bo moj eks gral w SOFa

Gość gość
Graj z nim lub niech ci pokaże gry ktore by cie zainteresowały . Moja Była sie kiedys strasznie wciagnela na ps2 grając w Residenty smiech.gif . Na pewno są jakies gry ktore by ci sie spodbały , chyba ze nie lubisz gier .....