Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lizak trio

MOJE WŁOSY- Jak uważacie?

Polecane posty

Gość lizak trio

Mam długie i mocno falowane włosy identyczne jak dałam zdjecie tylko czarne http://www.modnefryzury.eu/krecone-wlosy-blond/ równo obcięte z grzywka na bok, którą prostuje a w reszte włosów wcieram pianke i są kręcone. są śliczne z tym ze jesli są rozpuszczone to wcale sie nie układaja. chodzi o to ze nie kręcą sie od nasady tylko dopiero z 5cm od głowy tak jak tu tylko moje są bardziej kręcone http://www.modaifryzury.pl/fryzury-dlugie/ I tak własnie sie zastanawiam co z nimi zrobic, nie chce napewno ich skracac na długosc, ale myśle o lekkim wycieniowaniu góry zeby troche sie podniosły tak jak tutaj tylko moje sa dłuzsze http://www.zfx.pl/dlugie-wlosy-w-artystycznym-nieladzie/ Myslicie ze to dobry pomysł?

Gość lizak trio
pomózcie.

Gość zeby nie było.....
uwazaj zebys nie trafiła na nawiedzonego fryzjera bo zrobi ci takiego mopa na głowie ze nie dasz sobie z nim rady tez mam takie włosy i przy złym wycieniowaniu wygladają jak u czarownicy kazdy sterczy w inną strone fryzura bedzie fajna ale musisz miec zaufanego dobrego fryzjera inaczej katastrofa gotowa

Gość ależ możecie być
masz długie włosy więc są ciężkie i dlatego nie kręcą się od nasady. możesz je mocno wycieniować, ale może i tak konieczne będzie skrócenie ich aby uzyskać taki efekt jak na pierwszym zdjęciu. mam podobne włosy i też muszę co jakiś czas skracać żeby się ładnie kręciły :) na pewno je pocieniuj :)

Gość lizak trio
No wlasnie o to sie boje:( nie ufam fryzjerom. Zadnemu! Kiedys poszlam do babki zeby mnie tak obciela to skrociła mi po prostu włsoy do ramion bez zadnego cieniowania pizda jedna wrr. teraz znowu są długie prawie do pasa i chcialam zrobic drugie podejscie na taką fryzurke bo starsznie mi sie podoba ale sie boje, bo w sumie nie znam zadnego fryzjera który umiałby mnie tak obciąc. a nie chce zeby mi ktos drugi raz zrobil cos innego.

Gość lizak trio
nie chce skracac, ładne sa takie długie i pasuja mi. potrzebuje po prostu zeby mi ktos dobrze wycieniował tą gore. ale boje sie ryzykowac. myślałam zeby sama sobie tak zrobic w sumie tylko sobie ufam

Gość lizak trio
Chodzi mi zeby byly takie jak na ostatnim zdjęciu, taka góra, tylko dłuzsze

Gość zeby nie było.....
skąd jesteś? jak z małej miejscowosci podpatrz dziewczyny które mają fajnie fryzurki i najzwyczajniej w swiecie podejdz i zapytaj gdzie chodza do fryzjera jak z duzego miasta wejdz na forum wizaż tak jest pełno opinii o sprawdzonych salonach

Gość lizak trio
jestem z małej miejscowosci ale nie widac tu dziewczyn ktore sa podobnie obcięte. mam kilka znajomych fryzjerek ale one są nawiedzone bo kazdemu wmawiaja obcinanie wlosów, obcinają wiecej niz mówisz i jak sie dorwa to niewiele zostaje wiec nie ma szans zebym do nich poszła:(

Gość lizak trio
tak szczerze mówiac to nie znam takiej naprawde dobrej fryzjerki ktora zrobi taką fryzure jaka sie chce. wiekszosc to aby tylko dorwac sie do dłuzszych włosow to opitolą ze strach