Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

royce

Oczy

Polecane posty

Hej! Zastanawiam się nad kupnem soczewek kontaktowych na szkla.com Mam blond włosy i taką troszkę ciemną karnację. Naturalnie mam brązowe oczy, ale chciałbym zmienić kolor na niebieski :) Kobiety podobno lecą na niebieskookich blondynów :P Myślicie, że to dobry pomysł? Czy zostać przy brązowych?? pytanie skierowane do Pań ;)

Wiesz co, soczewki koloryzujące, nawet najlepsze, przy chęci radykalnej zmiany koloru daja zawsze ninaturalny efekt. Nie będzie to dobrze wyglądać. A poza tym, wy faceci się oburzacie, że kobiety was oszukują makijażem i push-up'ami, a sami chcecie nasz oszukiwać! Nieładnie :-P

Powiem Ci, że mam podobny dylemat;) Tzn mam brązowe oczy a marzą mi się zielone...Nawet sobie na tej stronce szkla.com wypatrzyłam super kolor no ale obawiam się, że skoro mam ciemne oczy a chcę soczewkami je "rozjaśnić" to będzie mierny efekt;( A tak w ogóle to blondyn z brązowymi włosami to mój typ;) Bardzo niespotykany i bardzo....ciekawy.

Kawakawa, czy nie uraziło by Cię, gdybym poprosił o jakiś kontakt? :) Przepraszam, jeżeli Cię uraziłem :)

sugar_kane masz racje, ale skoro legalnie kobiety robią makijaż to może i mnie się należy ;P

Napisałam blondyn z brązowymi włosami a chodziło mi oczywiście o blondyna z brązowymi oczami;) Royce - nie uraziłeś mnie, ale póki co raczej wolałabym wymieniać z tobą zdanie na forum.

och, jej, brązowooki blondyn o cemniejszej karnacji to rarytasik! nie zmieniaj sie w kolejnego klona jakich wiele na ulicy, zostan jaki jestes :)

Gość ależ możecie być
sugar_kane ma rację tu soczewki koloryzujące nie pomogą bo masz zbyt ciemne.

Gość ależ możecie być
oczy

Nie jestem zdesperowany, tylko lubię poznawać nowych ludzi :p każdy człowiek ma w sobie coś ciekawego :) Powiedzcie coś ciekawego o sobie ;) Może czym się zajmujecie :)

Royce - nie będziemy robić off topów i to w twoim wątku;p Załóż jakiś nowy, to będziemy pisać o sobie, tutaj mieliśmy pisać o szkłach, kolorach oczu i Twojej nieprzeciętnej urodzie;p